El Barça, campió infantil. 94-84 contra el Joventut de Badalona, a Calella

L’infantil “A” del Futbol Club Barcelona s’ha endut merescudament el títol de campió de Catalunya en una final brillantíssima contra el Joventut de Badalona. El pavelló municipal “Parc Dalmau”, ple a vessar com poques vegades s’ha vist, ha estat l’escenari d’un gran partit de bàsquet

La plantilla del FC Barcelona celebra el títol aconseguit a Calella. Foto: Joan Maria Arenaza

Barça, 94 – Joventut de Badalona, 84

🏀 PARCIALS: 13-9; 15-10; 9-8; 11-15 [48-42, descans]; 11-13; 12-7; 7-6; 16-16 [94-84, final]

Mantenir la imbatibilitat fins al final, no és fàcil. 14 victòries a la fase regular, les 2 al play-off de quarts contra el Masculí Maresme, i les dues de la final four [dissabte amb la UE Mataró, i quest diumenge contra la Penya]. Aquests són els números d’un equip, el blaugrana, a qui els mataronins van posar contra les cordes el primer dia -al descans perdien-, i a qui el Joventut de Badalona no ha deixat respirar fins al setè quart de partit, quan amb el 78 a 62 feia l’efecte que tot estava decidit. Però, la Penya mai s’ha donat per vençuda i quan el Barça marxava al marcador, els verd-i-negres i tornaven. Amb la victòria, el Barça recupera un títol que l’any passat va anar a parar a les vitrines del Joventut.

CB Calella - Un moment de la celebració dels jugadors del Futbol Club Barcelona a la pista del pavelló municipal "Parc Dalmau" de Calella
Una entrada del base del Joventut de Badalona
Una acció del partit entre el Barça i la Penya
Una de les moltes accions disputades que ha tingut el partit entre el Barça i la Penya

UE Mataró, 79 – CE Sant Nicolau, 71

Partit disputadíssim pel tercer i quart lloc que s’ha decantat a favor de l’equip maresmenc. Un triomf que els dóna la classificació per al campionat estatal. Els sabadellencs s’han tret els nervis del damunt del partit del dia abans contra la Penya i han dominat a la pista fins al sisè quart. Han arribat a disposar d’un màxim avantatge de 19 punts [18 a 37], però mica en mica la UEM ha anat retallant diferències i al començament del setè període s’han situat al davant al marcador, ja fins al final.

Al CB Calella volem agrair la participació de tots els finalistes i el comportament cívic de les seves aficions que han omplert a vessar les graderies del pavelló municipal “Parc Dalmau”. Gràcies també a la Federació Catalana de Bàsquet per confiar en nosaltres l’organització d’aquesta gran final a quatre!

Els jugadors de la UE Mataró celebren el tercer lloc que els classifica per als campionats estatals
La graderia del pavelló municipal "Parc Dalmau" plena a vessar. Foto: Joan Maria Arenaza