Les “Historietes per a la història” del CB Calella seran sempre nostres!

Història compartida del Club Bàsquet Calella, en un marc incomparable: la Sala Mozart! Riures, emocions, nervis i retrobaments en una gala, com més d’un l’ha batejat, que ja podem dir ben alt: ha estat un èxit de tots!

La foto de família de les "Historietes per a la història". Foto: Joan Maria Arenaza

El gran Quimet Tió!

Tot i no ser-hi, la teva figura, Quimet, ha impregnat tota la gala. La teva família ha cobert la teva forçada absència a l’acte. Pujant a l’escenari amb la teva samarreta, l’original, la que has lluït sempre amb el 7 a l’esquena i que el teu besnét Xavi ha tornat a posar-se per homenatjar-te. A tu i a tota la fornada de jugadors del mític JACE, que tantes tardes de glòria va donar a la nostra ciutat. Formes part de la nostra història, Quimet! Figura entranyable!

El besnét d'en Quimet Tió recull la samarreta. Foto: Joan Maria Arenaza
La família d'en Quimet Tió. Foto: Joan Maria Arenaza

“Castro”, als teus peus!

Tu, també ets història del club en majúscules! En Lluís Ferrer, una altra de les “vaques sagrades” de l’equip de finals dels 60, ens ha corregit encertadament quan t’hem volgut comparar amb el que representen històrics com en Navarro al Barça, en Creus al Manresa o en Maragall a la Penya: “ell és encara molt més, sempre ha jugat al Calella!.” Algun dia, la teva samarreta amb el número 15 penjarà del pavelló. Grans moments, els que hem viscut amb el trio CastroFerrerVicente.

"Vaques sagrades". De genolls davant del mestre. Foto: Joan Maria Arenaza
CB Calella - "Vaques sagrades". En "Castro" amb la seva merescuda samarreta. Foto: Joan Maria Arenaza
"Vaques sagrades". En "Castro", en Joan Vicente i en Lluís Ferrer. Foto: Joan Maria Arenaza
"Vaques sagrades". En Lluís Ferrer puja a l'escenari. Foto: Joan Maria Arenaza

“Joanitu” Claramunt, gràcies per tot!

Tu també formes part de la història com els “Si no fos” que t’han acompanyat: en Carles Iñíguez i en Josep Maria Barceló, en “Barsi”. Ets l’enciclopèdia viva del club. No d’ara, dels seus 50 anys d’història. La teva feina, els whatsapps i les notes de veu, la dedicació i la insistència han sumat i molt perquè la gala hagi estat de 10. Us recomano que no us perdeu l’exposició fotogràfica que en “Joanitu” està preparant i que pròximament veurem.

"Si no fos". En Joanitu rep la seva samarreta. Foto: Joan Maria Arenaza
"Si no fos". Joanitu Claramunt, en "Barsi" i en Carles Iñíguez. Foto: Joan Maria Arenaza
"Si no fos". En Joanitu rep l'atenció de la nostre reggie. Foto: Joan Maria Arenaza
"Si no fos". Joanitu Claramunt, en "Barsi" i en Carles Iñíguez. Foto: Joan Maria Arenaza

De carrosses, res de res. Sou molt joves!

Artur Farreras, “l’elèctric” i l’home dels tirs lliures, Miquel Mas, “l’atrevit” i el que no s’amaga mai, i Vadó Pedemonte, el “gran assistent” i qui dirigia l’equip com ningú. Ara ja us podem dir ben alt que en Simó Pi és qui va clavar la vostre targeta de presentació a la gala.

"Joves carrosses". L'Artur Farreras, en Miquel Mas i en Vadó Pedemonte. Foto: Joan Maria Arenaza
"Joves carrosses". En Miquel Mas rebent la samarreta. Foto: Joan Maria Arenaza

I un gran reconeixement per als “nostres” Saliclowns!

Sempre al peu del canó quan el club us ha necessitat. Sou fantàstics! “The casting” ha estat també un èxit, adaptant guions per integrar els noms dels nostres protagonistes a l’escena. Bravo! Bravo! Bravo! Seguiu així… I no em vull deixar tampoc dos noms més: el de l’Ernest Vila, que ja ens està preparant el vídeo de la gala i que ha filmat amb rigor tots els protagonistes, i en Joan Maria Arenaza, el nostre fotògraf!

Bravo pels Saliclowns. Foto: Joan Maria Arenaza
Els grans Saliclowns. Foto: Joan Maria Arenaza
El nostre pizzero Albert Perarnau. Foto: Joan Maria Arenaza