Calella, “Ciutat del Bàsquet Català”: Que comenci la festa!

Montserrat Candini, alcaldessa de Calella, i Joan Fa, president de la Fundació del Bàsquet Català han firmat el conveni que marca el tret de sortida a la “Ciutat del Bàsquet Català” que acull la ciutat tot el 2018

David Fors, president del CB Calella, Montserrat Candini, alcaldessa de Calella i Joan Fa, president de la Fundació del Bàsquet Català

Candini i Fa, amb la nova samarreta del CB Calella

David Fors, el president del club, els ha fet entrega d’una edició limitada de la samarreta que inclou a l’esquena, l’any i la inscripció de “Ciutat del Bàsquet Català”. I, al pit, el logo dissenyat per Sergi Cugat, i que tots els notres equips ja llueixen des del gener.

David Fors, president del CB Calella: “Aquest és un projecte de tots, tenim una nova oportunitat de tornar a ser capdevanters”

Montserrat Candini, alcaldessa de Calella: “Podeu estar segurs que aquesta Ciutat del Bàsquet serà un èxit”

Joan Fa, president de la Fundació del Bàsquet Català: “No fallareu, amb Calella no m’equivoco”

Cada més, l’agenda dels actes destacats

Aquest mes de març, a nivell esportiu, dos actes marcaran l’agenda: les “Trobades Kids&Us de l’escola d’iniciació” i l’inici del curs d’entrenador “Nivell 0”, que es farà al pavelló “Parc Dalmau”. I a nivell social, el club serà present amb la participació en dos actes commemoratius del “Dia Internacional de la Dona” i, atenció, perquè també ens deixarem veure a la primera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.

Mensualment, l’agenda de la “Ciutat del Bàsquet” estarà penjada al web, al nostre tauler d’anuncis!

"Ciutat del Bàsquet Català": el calendari del mes de març. Font: CB Calella

Un Sant Fermí pel carrer Església i…

… bàsquet a la sorra de la platja. Aquests són alguns dels actes amb què volem marcar la diferència i a la vegada implicar el ric teixit associatiu de la ciutat. Ja ho diu el nostre vocal de l’àrea social, Francesc Membrives: “No volem competir amb entitats com el Calella Film Festival, ni amb Foto Film, ni amb la Colla No Tinc Fred, volem cooperar amb ells.” La nostra intenció és compartir amb totes les associacions de Calella, aquesta “Ciutat del Bàsquet”. Volem que tothom se la senti seva!

A l’estiu, la “Ciutat del Bàsquet”, cap a Banyoles!

El club aprofitarà l’esdeveniment per recuperar una vella iniciativa: un campus de perfeccionament, obert a tothom i que ens traslladarà a la capital del Pla de l’Estany. Però no només això, perquè Calella acollirà també una final territorial de l’àmbit barceloní i una altra, de categoria promoció, del campionat de Catalunya. També, diferents clínics formatius i un renovat 3×3 a l’estiu que, amb tota probabilitat, canviarà d’ubicació i serà molt més obert a la ciutat.