Calella ja és “Ciutat del Bàsquet Català 2018”

Les alcaldesses de Sant Cugat, Mercè Conesa, i de Calella, Montserrat Candini, han escenificat avui l’esperat traspàs. Un acte que ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa. Ara ja podem dir ben alt: “Som Ciutat del Bàsquet Català”. Estem preparats per no defraudar ningú!

Al CB Calella volem ser referents!

En el seu discurs, l’alcaldessa de la ciutat, Montserrat Candini ha recordat els lligams que té Calella amb els valors de l’esport. Designada, el 2016, “Vila Europea de l’Esport”, la seva aposta per esdeveniments esportius d’alt nivell li ha valgut el qualificatiu de “pionera” per part de Mercè Conesa, l’alcaldessa de Sant Cugat, que ha mostrat el convenciment que “Calella també situarà l’esport del bàsquet al més alt nivell possible“. I en podeu estar segurs!

La comissió organitzadora ja fa temps que hi treballa per fer d’aquesta edició “la millor de totes“. De moment, i per commemorar la designació, ja hem estrenat una samarreta commemorativa en què lluim el logo de la ciutat del bàsquet. És només l’arrencada!

Les alcaldesses de Sant Cugat, Mercè Conesa, i de Calella, Montserrat Candini, fen oficial el traspàs de "Ciutat del Basquet Català"

Un any en què Calella viurà bàsquet per tot els costats!

Ben aviat es farà la presentació oficial de tots els actes previstos per al 2018, que en seran molts. Entre ells, els dirigits a la potenciació del bàsquet com seran els clínics o els cursos d’entrenadors de “Nivell 0” a la nostra ciutat. Però també, molts actes socials que implicaran el ric teixit associatiu que té Calella. Tenim un any per gaudir-lo! Aquest serà el nostre canal comunicatiu que no et pots perdre si vols estar informat de la moguda que preparem. De moment, totes les notícies referents a la “Ciutat del Bàsquet Català”, ja les tenim recollides i agrupades! El 2018 és el nostre any. Fem 50 anys i celebrem els 90 que fa que es juga a bàsquet a la ciutat. I amb la designació de la capitalitat del bàsquet català ens han fet el millor regal de tots!

L'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, fa entrega d'un obsequi commemoratiu al president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa. Foto: Laia Arnijas
Xavier Arnijas, tresorer del CB Calella, Joan Ferrer, director esportiu i Jordi Sitjà, regidor de l'Ajuntament i membre de la Comissió organitzadora de "Calella, Ciutat del Bàsquet Català". Foto: Laia Arnijas