CB Calella, 81 – UER Pineda, 57: un debut de festa major

Un debut a la Lliga que deixa dues cares: la de la primera part, i la de la segona. I, pel que fa a les estadístiques, dos noms: Lluís Acosta i Aniol Fors

🏀 PARCIALS: 15-20; 23-18 [38-38, descans]; 21-9; 22-10 [81-57, final]

Quan ens posem les piles en defensa, la cosa canvia. I això és el que hem fet després del descans, aportar intensitat. A la primera part, les ajudes no arribaven mai. El Pineda s’ha sortit bé en les accions de 2 contra 1, i nosaltres hem facilitat molt les recepcions. A la segona, un altre partit. Amb un parcial d’11 a 0 de sortida, hem començat a encarrilar la victòria. En defensa, el rival ja no ens feia mal.

Aniol Fors i Lluís Acosta, marquen diferències

El primer, perquè ha anotat 26 punts. Poc se l’ha vist a la primera part, quan als 4 minuts de joc ha fet la seva segona personal. A la segona, un recital d’anotació. Robant pilotes i corrent el contracop. I pel que fa a Lluís Acosta, pocs jugadors tenen el seu percentatge d’encert en el tir de 3. N’ha fet 6!