CB Calella, 58 – Boet Mataró, 52: tombem el líder per fora i per dins!

Un partit que trigarem temps a oblidar-lo: per com l’hem guanyat a la pista i jugat a la graderia! El líder imbatut, el Boet Mataró, ha cedit la seva primera derrota al fortí del “Parc Dalmau”. El nostre júnior “A” mira encara més a munt a la Lliga

Club Bàsquet Calella, 58 – Boet Mataró, 52

🏀 PARCIALS: 11-14; 9-13 [20-27, descans]; 23-13; 15-12 [58-52, final]

I ens ha costat! Amb una primera part en què ens hem quedat amb només 20 puntets. Res a veure, però, amb la cara que l’equip ha ofert després del descans. Com una piconadora, l’equip ha clavat fins a 4 triples consecutius sense error i un 2 + 1 que ha deixat sense resposta el líder. Del 20-27, al 35-29! I mira que ens ha agradat això dels triples. Canell calent, i cap dins. N’hem arribat a fer 8 [de 22], amb 5 de l’home més valuós del partit, en Vicenç Nebot. Enxufadíssim i disfrutant més que ningú a la pista!

Malgrat que seria un error fixar-nos només en la feina dels exteriors. El partit l’hem guanyat per fora, sí. Però també per dins! Amb un Pol Pi i un Diego Flecha marcant territori, en el rebot ofensiu i el defensiu. La feina fosca que a vegades no es valora prou, però que també hem de saber destacar. Bravo per les nostres torres! I res, que la Lliga s’ajusta molt més encara.

✏️ Per Paco García

Partidàs al nostre pavelló amb una grada plena que ha donat ales als nostres. Amb aquest ambient, la motivació dels jugadors ha estat elevada a la màxima potència i hem saltat més, hem defensat més, hem corregut més, hem lluitat més que mai cada rebot i hem gaudit d’un partit emocionant que s’ha decidit als darrers segons. L’inici del matx posava en evidència la intensitat del líder i assolien un avantatge de 10 punts. Alguns canvis ens aporten la intensitat necessària i empatem a 15. El segon quart nostre és molt irregular i fallem llançaments facils, així com pèrdues de pilota. A la represa, els nostres surten amb una velocitat de més i endosem al rival un 15 a 2. Eufòria a la grada i màxima intensitat dels 2 equips amb defenses dures i encert des de 6.25, anotant 8 triples en els 20 minuts de la segona part. Avui un jugador nostre, en Vicenç Nebot, s’ha disfressat d’heroi i ha anotat 31 punts. 5 triples inclosos. Seguim il.lusionats, no sabem on arribarem però tanquem la primera volta amb un 13-2 i en tercer lloc a una victòria del segon i del primer. Només tinc paraules d’agraïment al públic. “Aquests tios la volen liar grossa”. Seguim, orgull verd taronja

Vicenç Nebot, l’MVP del partit!

L’estadística: 31 punts [6 de 9 en tirs lliures; 5 d’11 en tirs de 2 i 5 d’11 en tirs de 3]. Valoració +27

🎙️ I el vestidor! Vicenç Nebot: “Em sento molt feliç, m’omple molt

🎙️ Quique Monné, segon entrenador: “En Diego i en Pol reben moltes castanyes, són essencials”