Les fases són nostres! El júnior A masculí s’assegura la plaça després de guanyar a Les Franqueses, 54-82

A falta de dues jornades per al final de la fase regular, el CB Calella és un dels quatre equips que jugaran les fases. Ara ens queda saber en quina posició. Ens queden dos partits per definir-la: contra Escolàpies Figueres i Boet Mataró

Les Franqueses, 54 – Júnior A masculí, 82

✏️ Per Paco García

Partit dominat de principi a fi pels nostres, que s’han imposat sense problemes al cuer del grup. La superioritat ha estat total i només en els primers 5 minuts els locals han pogut competir. Minuts repartits i els 2 jugadors que estan doblant amb el sénior han pogut descansar. Al descans 30-48 i la sensació que l’avantatge es podia eixamplar més. El tercer quart ens dona avantatges que arriben als 30 punts i aquí el matx quedava finiquitat. Els jugadors de Les Franqueses mai no s’han rendit i han lluitat dignament fins al final. Matemàticament jugarem fases del campionat interterritorial de Catalunya. Èxit rotund. Treball extraordinari i il·lusió que han fet superar tots els obstacles i adversitats. Aquests “tius” volien liar-la i ho han fet. Moltes felicitats i gràcies per la temporada que he compartit amb vosaltres. Sou gegants. Ara a buscar la millor classificació possible pel primer encreuament

CB Calella - En Marc Puig, estil mirant a cistella. Foto: Esther Pujol
CB Calella - L'Aniol Fors provant el tir a cistella. Foto: Esther Pujol

Sènior femení, 47 – Granollers, 52

✏️ Per Àlex Moral

Derrota en l’últim partit a casa de les nostres sèniors. Un partit on el rival va començar més concentrat que nosaltres. Al primer quart arribem amb un 9 a 18. Al segon, l’equip s’esforça de valent, fem un canvi defensiu i sumem un parcial de 20 a 8, que dona la volta al matx, 29 a 26 a la mitja part. Al tercer quart es manté la dinàmica i arribem amb un 40 a 37 a favor a l’últim període. Un parcial del Granollers, ens deixa sense premi a l’últim partit a casa. Seguim treballant, a falta d’una jornada ja pel final de lliga. Seguim!! 🏀🏀

CB Calella - La Marina Camps concentrada. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Laura Marquès defensant la possessió. Foto: Esther Pujol

CE Valldemia, 65 – Cadet B, 50

✏️ Per Jordi Puig

Mal inici de partit. Bloquejats en atac, sense idees i amb nerviosisme. Dos triples seguits ens han posat dins el partit, però errors perdent pilotes no forçades i la falta de control en el rebot, ens han fet anar a remolc. A la mitja part, 26-20. A la represa sortim sense intensitat, abaixant el cap i rebem un parcial de 18-3. A partir d’aquí, hem anat a salvar l’average i intentar aixecar el cap i ser positius. Rival molt físic, molt més intensos que nosaltres. Ens han anul·lat el nostre joc interior, ens ha sigut molt difícil anotar dins la pintura. Toca fer lectura positiva, depenem de nosaltres mateixos per ser primers de cara a les fases que tenim assegurades de fa setmanes. Hem caigut dues setmanes seguides, però no tinc cap dubte que aquests nanos s’aixecaran i tornaran més forts que mai

CB Calella - Una grandíssima temporada del Cadet B. L'Enric Costa en acció

CE Valldemia, 53 – Júnior B masculí, 42

✏️ Per Aleix Duran

No faré cap crònica, era un partit de tràmit i no ens jugàvem res. Hem acabat la Lliga, no com ens hagués agradat, però molt content. De fet, si em permeteu, faré un balanç de la temporada. Molt complicada, perquè sempre hem anat amb molt pocs jugadors. I la veritat, té molt de mèrit haver guanyat 18 partits i només haver-ne perdut 4. Estic molt agraït per l’esforç dels jugadors. Moltes victòries les hem tret per orgull. És cert que aquest tram final s’ha fet llarg, però crec que ha valgut molt la pena. Malgrat les emprenyades, que han estat moltes, les alegries han estat més. Han estat 2 anys amb aquest equip i crec que, amb en Rufus, hem fet una gran feina. Vull agrair també l’ajuda dels cadets. Sense ells, això no hagués estat possible. S’acaba una etapa amb aquests jugadors. I només els puc dir GRÀCIES per tot

CB Calella - El sostre del júnior B, David Cortés

La Salle Manresa, 72 – Preinfantil masculí, 52

✏️ Per Quim Serra

Partit díficil on hem aguantat els dos primers quarts. Després, el rival ha agafat un avantatge còmode i en cap moment hem pogut capgirar la situació. No hem estat encertats en atac i també hem tingut errades defensives. Seguim treballant 💪💪

Arenys, 45 – Infantil femení, 52

✏️ Per Nausica Musach

Penúltim partit de lliga, molt treballat però amb alts i baixos defensius i de concentració. Tot i així, en els moments clau, les nenes van donar el seu 100%. Intentarem treballar dur per la setmana que ve contra el Sant Celoni a casa i així poder quedar entre les primeres de la lliga. Seguim!

Mini A, 50 – Arenys, 70

✏️ Per Xavi Isarn

Partit on la falta d’intensitat i manca d’actitud al començament (3 primers quarts) van marcar el tempo. No pot ser que expliquem una cosa i al cap de 5 minuts se’ls hi oblidi. I el més greu és quan fem errades d’aspectes que ja haurien de tenir assolits (treure de fons, no perdre pilotes fent passes fluixos, prendre males decisions en atac, estar despistats en defensa). No pot ser que s’hagin d’anar repetint les coses per manca de concentració i actitud. Després quan ens hi posem, podem arribar a fer les coses molt bé. Falta regularitat!!!! Tot i la crítica, sempre constructivia, em quedo amb un comentari d’un pare de l’equip visitant, que ens va dir que juguem molt bé a bàsquet, fent passes, jugant sense individualitats i treballant en equip. Ara, a l’equip li cal molta més CONCENTRACIÓ i ESCOLTAR més. Seguirem treballant perquè això millori. Reflexió : La sort un l’aconsegueix si la busca amb actitud. Les coses no venen per si soles. Cal treballar-les

Junior B femení, 50 – La Garriga, 42

✏️ Per Andreu José

Partit complicat. Hem començat molt fluixes. Al primer quart, 8 a 14. Al segon, estem més posades i amb bona actitut. Robem pilotes, fem bona defensa i sortim al contracop. Fent cistelles, el parcial és de 22 a 12. A la represea, seguim igual, amb el mateix ritme i dominant el joc [13 a 6]. A l’últim, elles retallen diferències, però sense posar en perill el partit

Cadet femení, 38 – CEB Sant Jordi, 58

El partit es presentava complicat perquè ens visitava el líder, un equip molt potent defensivament. Els primers dos quarts i part del tercer, vam aguantar el ritme, amb alternances en el marcador. Ara bé, vam fallar moltes ocasions sota cistella, que sumat a les pèrdues de pilotes, va fer que elles anessin pujant el ritme de partit, i nosaltres, perdéssim la confiança en atac i baixèssim els braços en defensa per esgotament físic i mental. Un resultat massa àmpli pel que es va veure a pista

Llefià, 87 – Cadet C, 62

✏️ Per Rufus Serra

Com que ja tinc una edat, vaig fer com en Pesic. Li vaig demanar a l’entrenador que va guanyar si volia fer la crònica i em va dir que ‘no’. La veritat no se què dir! A la mitja part perdíem d’un i estava molt enfadat. Al minut 6 del tercer quart, 43-46 amunt. Pensava que ja no podíem jugar pitjor, però estava equivocat. El bàsquet té això, penses que estàs fent una bona feina, que la cosa està millorant molt i et posen a lloc. No defensem, botem molt i sense sentit i perdem mil pilotes. Tot i això, molt content amb aquests nanos i segueixo pensant que han millorat molt. Seguirem