CB Calella, a les portes d’un any il·lusionant!

La primera Assemblea General Ordinària de la nova junta directiva del club ha aprovat el balanç econòmic de l’últim exercici i el pressupost del pròxim, a més de posar les bases per al gran esdeveniment del 2018, en què Calella serà la “Ciutat del bàsquet català”.

A més, l’any que ve, celebrarem els nostres 50 anys i commemorarem els 90 que fa que es practica l’esport de la cistella a la ciutat

Laura Pagès, coordinadora de l'Escola d'iniciació, explica el projecte esportiu del CB Calella

Assemblea plàcida, però amb una assistència escassa. “El club el fem tots“, una de les frases que no es cansa de repetir aquesta directiva, que ha estat presentada formalment als socis i membres del CB Calella. Les diferents àrees de l’entitat ja tenen definits els projectes per a un 2018 que il·lusiona. Tothom ha d’ajudar a fer el millor any de la història del club. Som a les portes de “Calella, ciutat del bàsquet”. Una vivència, única! El 16 de gener es farà el traspàs. Sant Cugat del Vallès ens passarà el testimoni en un acte institucional a la localitat vallesana.

Un any en què Calella viurà bàsquet per tots els costats

L’àrea social del club ja fa mesos que treballa en el projecte de la ciutat del bàsquet i que, a finals de mes, presentarà a la Federació Catalana. En breu, també es constituirà la comissió organitzadora, que comptarà amb la participació de l’ajuntament de Calella, i amb aquelles entitats locals que s’hi vulguin sumar. El projecte s’està treballant des de tres vessants: la institucional, la lúdico-festiva, i l’esportiva. Amb un objectiu ben clar, com Francesc Membrives, un dels membres de l’àrea social del club, ha deixat clar a l’Assemblea: “Volem cridar l’atenció i fer coses que ningú ha fet fins ara.”

Xavier Arnijas, el tresorer del CB Calella, presentant als assistents a l'Assemblea, els números de l'entitat

Samarreta commemorativa de la “Ciutat del bàsquet català”

Els equips del club canviaran la samarreta el 2018. S’està treballant en el nou disseny, que es mantindrà fidel als nostres colors, el taronja i el verd. El president del club, David Fors, ha anunciat que inclourà el logotip commemoratiu de “Calella, ciutat del bàsquet català”.

Un club sanejat econòmicament

La nova junta directiva ha volgut agrair públicament a la junta sortint els números amb què van tancar el seu exercici i que, entre altres coses, ha permès fer front a la compra de la plaça del sènior masculí a Segona Catalana. Entre les partides del pressupost d’aquest exercici, s’inclou una d’important destinada a la formació dels nostres entrenadors. El club apostarà fermament per la progressió del seu personal tècnic. El tresorer, Xavier Arnijas, ho deixa clar: “Qui no es vulgui formar, no tindrà cabuda al nostre club.”

El “Pla renove” del material del club

Des de l’octubre, tots els nostres equips disposen de noves eines per treballar la formació, des dels infants més petits fins als més grans. A l’Escola d’iniciació ja fa dies que s’adapten a les noves ulleres, les pilotes de goma, i una xarxa que serveix per a practicar la recepció. Els més grans milloren el tir, amb un ninot molt especial que els ho posa difícil i que aixeca constantment els braços.

“Comunicar”, més fàcil amb el nou web

Una de les primeres accions de la nova junta directiva ha estat l’aposta per la comunicació i pel nou web que vol ser un “fòrum participatiu” de totes les persones associades i també un “referent” dels clubs del bàsquet català. A partir de la pròxima temporada, totes les gestions i tràmits administratius es faran en línia a través dels formularis, que ja estan operatius al web. La comunicació es farà a través del correu electrònic i del taulell d’anuncis del web.