El sènior “B” arrenca la segona volta amb victòria: 67-59 contra el CEEB Tordera

No ha estat el nostre millor partit, però la victòria és al sarró. I deixa notes positives: la participació dels júniors Aniol Fors, amb minuts de qualitat, i de Quique Camacho

🏀 PARCIALS: 13-12; 12-21 [25-33, descans]; 19-14; 23-12 [67-59 final]

Les concessions en defensa ens han fet anar a remolc bona part del partit. Amb dificultats per controlar el rebot i per aturar les penetracions del base torderenc. Unes accions que, al segon quart, han generat tres jugades consecutives de 2+1 en contra. És en aquest moment quan l’Àlex Muñoz ha tirat dels jugadors del júnior que han completat l’equip, minvat per les baixes. I ha aparegut el joc descarat de l’Aniol Fors que, en el seu primer llançament, ha clavat un triple. N’ha acabat fent 3, per un total d’11 punts. Jugador de present, i també de futur!

L'Aniol Fors en una penetració a cistella al partit contra el CEEB Tordera

I ara, la samarreta “vintage”?

No hem canviat les samarretes novament ara que, oficalment, ja som “Ciutat del Bàsquet Català”. No! Malgrat que hi ha gent. Bé una persona, la Paula Romero, que en vol una! El nostre Mini “B” masculí ha jugat a la pista del Boet Mataró [58-64], que també van de taronja. I hem recuperat del calaix aquesta vella samarreta… “vintage”, òbviament!

El nostre Mini "B", a la pista del Boet Mataró, amb la samarreta vintage. Foto: Aleix Duran

El rival, amb 7 jugadors!

El Kids&Us Premini “A” mixt ha jugat a casa contra l’AECAM. El partit l’hem perdut 22 a 36, però el nostre rival s’ha presentat amb només 7 jugadors i, com a mínim, per jugar se’n necessiten 8. L’àrbitre ha fet l’informe corresponent i ha donat per acabat el partit després de jugar-se 6 quarts. Tot i perdre, els punts són nostres.

Un moment del partit del Kids&Us Premini "A" contra l'AECAM. Foto: Marc Puig

Els nostres entrenadors, també fan club!

Tots sumem per fer gran el CB Calella. Aquesta és la foto de família dels tècnics del club! Bon rotllo. I ja sabeu que, per Setmana Santa, tindrem els cursos d’entrenador “Nivell 0” a casa. Una cita ineludible!

Els entrenadors del CB Calella

La resta de marcadors de la jornada

📍 Granollers, 71 – Fundació Miquel Valls Sènior masculí, 92; 📍 Júnior B masculí, 72 – Llefià, 59; 📍 Cadet B masculí, 57 – Arenys, 58; 📍 Sant Ignasi, 46 – Infantil A masculí, 69; 📍 Arenys, 71 – Infantil B masculí, 28; 📍 El Masnou, 56 – Mini A masculí, 76; 📍 Joventut de Badalona, 49 – Kids&Us Premini B mixt, 2o; 📍 Júnior A femení, 73 – Bufalà, 37; 📍 Júnior B femení, 65 – European International School, 66; 📍 Cadet femení, 39 – Centre Catòlic l’Hospitalet, 34; 📍 Premià, 73 – Infantil femení, 33; 📍 Mini femení, 37 – Sant Josep, 45.