Un mal dia el pot tenir tothom!

Derrota del sènior “B”. 49 a 71 contra el Bàsquet Porqueres. Pocs punts. Poca intensitat defensiva. L’estrena a casa, a Tercera Catalana, no ha estat bona, però queda molta i molta Lliga. El camí és llarg!

PARCIALS: 18-20, 15-17, 9-14, 8-20
No ha estat el millor dia de l’equip. En l’estrena a casa a Tercera Catalana, el Porqueres ha estat millor en un partit en què, tret del 5 a 0 inicial, sempre hem anat a remolc al marcador… Al descans, amb el 33 a 37, el partit encara era viu, però ens ha faltat intensitat en defensa, apretar les dents per evitar el que, a mida que ha avançat el partit, ja ha estat incorregible. La setmana que ve, nova oportunitat per adaptar-se una mica més a la categoria. Aquest equip té fusta!

Les imatges del partit. Ens ha costat, sobretot, pel que fa a la intensitat defensiva. Però, això només ha fet que començar.

La resta de marcadors

Aquest diumenge, el sènior masculí ha superat el Cassanenc, 84-85, en un gran partit que ens manté invictes i en el grup capdavanter de Segona Catalana. El pròxim rival, l’Onyar, a casa. Dissabte que ve a les 17.45 h.

També ha guanyat el sènior femení: 53 a 48, contra el mateix rival, el Cassanenc. L’equip és segon a la classificació, empatades amb el Sant Gervasi, que també ha guanyat els dos partits jugats fins ara. La setmana que ve, diumenge 1 d’octubre [17.45 h], un dels dos equips quedarà líder en solitari. Juguem a la seva pista. I el cadet interterritorial masculí ha perdut amb contundència a la pista del Círcol Catòlic de Badalona, per 116 a 38. Dissabte que ve, contra el Montgat, buscarem la primera victòria a la categoria.