Arrenca la Lliga! Al CB Calella, estem a punt!

La pretemporada ja és història. Comença la Lliga. Aquest dissabte, debuta el sènior femení: CB Granollers-CB Calella [19.15 h]. I també el sènior masculí “B”: CEEB Tordera “B”-CB Calella [20.00 h]. Diumenge li arribarà el torn al sènior masculí “A”: CB Calella FMV-Granollers [17.45 h]. I al cadet masculí “A”: CB Calella-Granollers [16.00 h]. Sort a tots. Aquesta és una temporada il·lusionant!

Com arriben els equips al debut?

El sènior masculí s’estrenarà a Segona Catalana després d’una temporada irregular, en què, per diferents motius, els entrenaments amb tota la plantilla no han tingut continuïtat. Com diu el nostre entrenador, Paco García, la preparació ha estat “justeta, però l’equip té molt marge de millora”. Les 4 noves incorporacions fan que sigui una de les plantilles més compensades dels últims anys. La lesió de David Amor, que serà baixa aquests primers partits, queda ben coberta per dues de les incorporacions de jugadors interiors, Jordi Puig i Robert Ureña

El sènior femení també s’ha reforçat i molt per afrontar la temporada a Segona Catalana. La pretemporada ha tingut de tot. La bona imatge donada per l’equip a la Copa Maresme, jugant amb intensitat, malgrat la falta de cohesió del grup, ha tingut com a contrapartida la dels dos últims partits. L’últim, amb la derrota a casa al “Memorial Bàsquet Calella”. És per tot això que el nostre enrenador, l’Àlex Moral, la qualifica de “muntanya russa”.

I el sènior “B” masculí estrenarà també categoria, a Tercera Catalana. Una plaça ben guanyada l’any passat, després de proclamar-se campions de Lliga. La pretemporada ha estat excel·lent, amb només una derrota. El primer partit l’afronten amb molta seguretat, contra un equip, el CEEB Tordera, a qui ja van guanyar fa unes setmanes. Un equip jove que afronta una temporada complicada, pel nivell dels equips d’aquesta categoria.