Robert Ureña, el quart fitxatge pel sènior masculí. Plantilla tancada!

12 jugadors i un objectiu: fer una digna temporada a Segona Catalana. Paco García té una de les plantilles més compensades dels últims anys.

Com el veu l’entrenador? Paco Garcia: “Serà una assegurança per al nostre equip. És molt complet tècnicament, bon tirador des de qualsevol distància, penetra bé i corre el contraatac. Ens aportarà rebot en les dues cistelles, agressivitat defensiva, tir exterior i joc interior”

Robert Ureña

Jugador del sènior FMV

“Hauré de ser pacient i agafar la forma de mica en mica”

5 temporades fora de les pistes és massa, què t’ha fet decidir a tornar-hi?

He estat desconnectat per estudis i feina, ara, l’agenda em permet reprendre la meva afició més gran. Ja tenia el cuquet. Més d’un estiu, jugant amb els amics, et passen pel cap les bones sensacions d’una pista de bàsquet.

Físicament com estàs?

He anat fent esport, però res comparat al ritme que et trobes a la pista. Hauré de ser pacient i mica en mica agafar la forma.

Quin pes ha tingut el Paco en el teu retorn?

És un entrenador que sap utilitzar les seves peces, molt implicat, el bàsquet és la seva gran passió i ho demostra sempre, als entrenaments, a les xerrades de vestidor i als partits. Sempre que he jugat amb ell, m’ho he passat bé.

A la pista, on et trobes millor?

Soc un jugador més aviat interior, però amb els anys m’he reciclat. He acabat jugant de tres en molts moments, i quan jugo de quatre m’agrada obrir-me, llençar de fora i anar al rebot ofensiu.

Serà una temporada intensa amb duels directes contra equips com el Pineda, el Blanes, el Tordera, el BOET de Mataró…

Ja ho diuen, serà la “lliga RENFE”, perquè podrem anar a tots els partits en tren. És un element afegit, que engresca i motiva.