El sènior masculí del CB Calella jugarà a Segona Catalana!

Ho hem aconseguit! Des del 14 de maig, quan vam perdre a Santa Coloma de Gramenet d’un punt, 62 a 61, i l’ascens directe es va esfumar, el club ja tenia al cap que l’equip es mereixia jugar a Segona.

Calia esperar la carambola i, avui, a falta d’un dia per tancar les inscripcions a la Federació Catalana de Bàsquet, s’ha pogut concretar. Som equip de Segona!

El nostre president, David Fors, acompanyat del director esportiu del club, Paco Garcia, han tancat amb el Club Bàsquet Vic la compra de la plaça que deixa vacant a la categoria l’equip vigatà. La gran temporada feta pel nostre sènior i la gran comunió amb l’afició a la recta final del campionat, han fet que el CB Calella s’hagi decidit per fer l’esforç econòmic i gaudir d’un ascens que s’ha acabat tancant als despatxos, tot i els mèrits que ha fet l’equip a la pista.

La Junta Directiva del nou president, David Fors, ha donat continuïtat a les intencions heretades de l’anterior equip encapçalat per Miquel Mas. Per tant, ja és al sarró el primer gran objectiu compartit entre les dues juntes: que el Sènior FMV jugui la temporada que ve a Segona! I de retruc, el nostre equip SOTS-25, podrà jugar a Tercera, una plaça que s’han guanyat com a campions de Lliga. Ara, a gaudir de la categoria! Uns a Segona i els altres a Tercera!

Paco García

Director tècnic i entrenador

Aquest equip s’ha implicat en un projecte, no en una categoria

S’ha fet justícia, Paco?

I tant, l’ascens se’l mereixen. Pel treball, l’esforç i la dedicació de tota la temporada. Al final, ens ho vam jugar tot a cara o creu i va ser una desgràcia. Si les lesions ens haguessin respectat, l’ascens era nostre dues jornades abans del final. Aquest grup és un equip de Segona que ha estat jugant a la Lliga de Tercera.

Treballaves ja pensant en que podia arribar l’opció de jugar a Segona?

Hem respectat el gruix de la plantilla, hem volgut que tothom continués. Aquests jugadors s’han implicat en un projecte, no en una categoria. Cap d’ells m’ha condicionat la seva continuïtat al fet d’estar a Segona.

Com ha encaixat el vestidor la notícia?

Amb una il·lusió desbordant, perquè l’esforç ha tingut recompensa. A la pista, l’últim tir no ens va entrar, ara ho ha fet des dels despatxos. S’ha treballat des de tots els estaments del club. Vull destacar l’actitud de la junta que entra i de la que surt, no hi ha hagut egos, tothom ha remat en la mateixa direcció.

I ara, ja tens la plantilla tancada?

No. L’equip està fet, però encara podem incorporar un quart jugador, però sense presses i si arriba algun descart que ens interessi. Hem reforçat totes les posicions a la pista amb l’arribada de 3 jugadors.

Un base, en Jaume Puig. És molt alt i ens aportarà capacitat física, rebot, defensa i bones penetracions. Complementarà totes les virtuts dels altres dos bases que ja tenim a l’equip.

Un aler, el polonès Szimon Kunc. És molt experimentat, polivalent i pot jugar de 2, de 3 o de 4. Té caràcter: és un gladiador a la pista!

I un pivot, en Jordi Puig. Un jugador de la casa que torna al primer equip. És un gran passador, sap jugar de cara a la cistella i és bon tirador.