Els toros de la ramaderia Saliclowns correran el primer “encierro” de Calella

Tenen fama d’esbojarrats, d’estar ben alimentats i de ser coneguts per les seves banyes tot i que els costa envestir! Els toros de la ramaderia Saliclowns ja són als corrals calellencs esperant, amb xistorra i patxaran, a què arribi l’esperat “Txupinazo”!

No és cap broma!

4 toros sortiran aquest dissabte de la plaça de l’ajuntament de Calella per recórrer el carrer Església, de punta a punta, fins a la plaça Lluís Gallart. Un recorregut exigent pels pesants braus que hauran d’esquivar pilones de formigó i els turistes que, com acostuma a passar, acompanyaran la festa. I, també un recorregut tècnic per als corredors de renom que ja han confirmat la seva presència a l'”encierro”. Clàssics de cada any, com el francès “Fors-decol·lons“, i experimentats, com el “Membri-llo“, que compartiran cursa amb altres més novells, com en “Per ar-nau” o en “Torocamacho“.

La primera edició de l'”encierro” calellenc tindrà també uns altres acompanyants de luxe: la xaranga dels coneguts com a Udols de foc. Juntament amb els pastors i els mansos, guiaran els 4 toros durant tot el recorregut. Diuen que la seva batucada fa més dòcils els braus. Però no us despisteu!

La cita!

Aquest dissabte 7 de juliol, a la plaça de l’ajuntament de Calella. Els toros deixaran el corral, un a un, a les 17.30 h. A aquella hora, tothom a plaça! Els primers nens i nenes que arribin tindran el mocador vermell dels Sanfermines i veuran en directe el “Txupinazo”! Un convidat d’excepció serà l’encarregat d’encendre el coet que inaugurarà una nova activitat per commemorar que som “Ciutat del Bàsquet Català”!

Toros i pilotes de bàsquet?

La ramaderia dels Saliclowns, a punt per a l'"encierro"