Els valors i la filosofia del CB Calella recollits per Jordi Camps a l’Esportiu. Gràcies!

La nostra idea d’entendre el bàsquet, el nostre lema “educar jugant”, queden plenament recollits en aquest magnífic escrit d’en Jordi Camps. Periodista i pare que ajuda a fer-nos créixer. Entre tots, “fem club”!

El CB Calella treballa fermament per fer que el club se’l conegui pels seus valors. I el que descriu en Jordi, n’és un exemple més. La junta directiva, conjuntament amb la direcció esportiva i amb els nostres entrenadors i entrenadores, està dissenyant les línies mestres que fixaran la identitat del club. Idees i conceptes que volem transmetre als nostres jugadors i jugadores i també als nostres pares i mares. Tan important és la imatge que donem a la pista, com la de la graderia. Ja fa temps que a través d’un seguit de xerrades amb especialistes en el camp de la psicologia esportiva i també en el de l’educació, estem posant les bases del que volem que sigui la nostra entitat.

Guanyar o perdre, és igual“, el títol de l’article, és un lema que ens el fem nostre i que suma al costat de l'”educar jugant”. És la filosofia que ens agradaria implementar al club i que ens ha portat a firmar acords de col·laboració amb entitats com “Kids&Us Calella“, amb qui compartim plenament valors. Seguim construint un projecte que fem entre tots. Qui s’hi vulgui sumar, només ha de picar a la porta.

L'article de Jordi Camps. Font: "L'Esportiu"