En Wolfy sortirà al carrer per Carnestoltes!

Ja sabeu que la nostra mascota no té el costum de sortir del pavelló! Que en Wolfy és un mandrós i li costa molt fer aparicions públiques… però, enguany farà una excepció. Per inaugurar la “Ciutat del Bàsquet Català” ha decidit que es disfressarà!

En Wolfy ben escarxofat al damunt d'un llit de pilotes i amb la màscara a punt!

“Mainada, ens veiem dissabte!”

Ha costat, i molt convence’l! Però, mira, s’ha decidit. L’última vegada que el vam veure va ser a l’estiu, per les 24 hores, recordeu? Des d’aleshores, amagat! I ara, que fins i tot, li han fet un redisseny, ha dit que d’acord! “Això de la ciutat del bàsquet, mola i molt! No m’he tallat el pel per no passar fred i, a més, ja m’estic provant la nova samarreta“, diu. Està doncs, preparat. I ens ha convocat a tots aquest dissabte a la plaça de l’Ajuntament. De fet, ha volgut conéixer personalment el rei Carnestoltes, i fins i tot, li ha demanat d’emprovar-se la màscara. De moment, ha aconseguit fer-se una fotografia amb ella.

Aquest dissabte no hi pots faltar. En Wolfy t’ha convocat a la lectura del pregó! No el fallis, o no sortirà mai més. És car de veure! Pel Carnaval anem al primer acte amb Calella com a “Ciutat del Bàsquet Català“. I és només el començament. Els pròxims dies et presentarem tots els actes que estem treballant. Oi que sí, Wolfy?