TOP5 d’abril a l’instagram del CB Calella

Ja hem superat els 600 followers al nostra instagram. I ha estat gràcies a fotos com aquestes que dia rere dia sumen més i més likes. Aquesta és la llista de les cinc millors tots del mes d’abril. L’encapça la samarreta amb el número 16 fet a mà per les jugadores del sènior femení. Som-hi!

La ‘númber one’!

Imaginació al poder. Quan busques la samarreta amb el número que no tens per celebrar una victòria, i reclames al senyor Camacho, i segueixes sense tenir-la… doncs toca inventar una solució. Bravo per la foto i per la iniciativa!

La número 2!

Aquest equip es mereix això i molt més. L’infantil “B” està lluitant tota la temporada per sumar i fer equip. Compaginar l’experiència dels que porten més anys amb les ganes dels que acaben d’arribar, no sempre és fàcil. La foto de la primera té premi!

La número 3, la 4 i la 5…

A la tercera posició, la foto de Farreras and Farreras. Les dues germanes a qui les lesions han apartat de les pistes i han apropat a les banquetes i a les taules. Un aplaudiment! En quart lloc, una foto ben expressiva. La de l’infantil “A” masculí, després d’una remuntada espectacular contra el Sant Ignasi. I a la cinquena plaça d’aquest mes, Toni Bravo. Canell calent, victòria segura!