TOP5 de desembre a l’instagram del CB Calella

La llista de les cinc millors fotos a l’instagram del club no deixa cap mena de dubte. La festa de presentació dels nostres equips situa la foto de cloenda de l’acte com la més votada d’aquest mes de desembre. No ha tingut rival! Seguim creixent a la xarxa, gràcies a l’etiqueta #igersClubBàsquetCalella

La ‘númber one’!

Els barrets de Pare Noel llançats a l’aire, sense oposició. Dissabte 23 de desembre, la foto del fi de festa al pavelló, la que més ha agradat de totes!

La número 2!

El descobriment del logo de la “Ciutat del Bàsquet Català”, en un lloc emblemàtic de Calella, també ha tingut premi. Aquest 2018 serà ben present a la part frontal de la nova samarreta del club!

La número 3, la 4 i la 5…

A la tercera posició, la foto d’un dels nostres equips femenins captat entre la foscor del pavelló, però amb la llum del nou fotocall del club. En quart lloc, en Paco García, el nostre entrenador del sènior FMV s’enduu el premi. Les seves instruccions en el batejat com a “temps mort de la truita de patates” tenen èxit, a la pista, i també a instagram. I a la cinquena plaça d’aquest últim mes de l’any, una altra imatge de la presentació dels equips: la del cadet femení! Ha estat un gran final d’any a les nostres xarxes socials i també al web. Bon 2018! Salut i cistelles!