TOP5 de gener a l’instagram del CB Calella

I ja som al febrer, a punt d’arribar als 500 followers al nostre instagram! Sense dubte, la xarxa amb més adeptes al club, gràcies a fotos com aquestes. El ràquing d’aquest mes l’encapçala el Premini mixt “B”. Gran foto!

La ‘númber one’!

Quines cares més expressives! I és que el nostre Premini “B” mixt està ben orgullós de lluir a les samarretes el nou espònsor. Aquesta és la foto “top” del mes de gener al nostre instagram!

La número 2!

L’arribada d’en “Wolfy”, la nostra mascota, també ha creat sensació. El disseny de Xavier Càliz ha estat ben rebut pels nostres seguidors. El llop més murri, dins i fora la pista, ha aterrat amb molta força!

La número 3, la 4 i la 5…

A la tercera posició, i amb els mateixos likes que en Wolfy, la imatge que llueix ja per tots els carrers de la ciutat. La de les banderoles amb el logo de Calella “Ciutat del Bàsquet Català 2018”. En quart lloc, una merescuda posició per a les noies del nostre infantil femení. Bravo per l’equip i força de cara al futur. I a la cinquena plaça d’aquest mes de gener, la imatge d’un dels actes més importants del club: l’associació amb Kids&Us. Benvinguts a la gran família del CB Calella!