Tots amb el sènior FMV. Autocar i cap a Tiana!

El nostre sènior és a una victòria de mantenir-se un any més a Segona Catalana. Dominem per 1 a 0 el play-off per la permanència contra el CB Tiana [67 a 64, al primer partit]. Diumenge, a la pista del rival, ens juguem la permanència. Tu no hi pots faltar: el club et posa l’autocar!

Fa un any, el sènior FMV es jugava l’ascens a Segona Catalana a l’última jornada de lliga. Només havíem de guanyar a casa del Santa Coloma de Gramenet. Després de fer-ho durant tot el partit, a l’últim quart, el rival, que no s’hi jugava res, va anar retallant diferències a cop de triples. I el partit se’ns va escapar de les mans, 62 a 61, i també l’ascens… L’afició es va mobilitzar com mai. Dos autocars plens! Gairebé 100 persones, que van tenyir de taronja les graderies del pavelló rival.

Perquè, aquell dia encara el tenim present a la memòria. Perquè, malgrat la derrota, la simbiosi afició-jugadors no l’esborrarà ningú. Perquè… qui no recorda el passadís als jugadors? El vídeo pujat a instagram per l’Esther Pujol el 14 de maig del 2017, ho diu tot.

Ara, volem repetir! No ens juguem l’ascens, ens juguem la permanència a un partit. Si guanyem, salvats. Si perdem, una última oportunitat al “Parc Dalmau”. Enguany, les coses no han sortit com tothom s’esperava, però és el moment de fer costat el nostre equip. Fa un any, el club va decidir que calia premiar l’esforç d’una temporada excel·lent, comprant la plaça. I així va ser. Ara, volem gaudir una temporada més a Segona Catalana i tu, ets important. Agafa la teva samarreta i puja a l’autocar. Cap a Tiana! La cita, diumenge 3 de juny a les 17.45 h.

Com fer la reserva?

El club posa a disposició de tots els seus socis un únic autocar de 50 places. La sortida es farà diumenge, a les 16.00 h, al davant de l’oficina de Turisme de Calella. Per garantir-te un lloc, només cal que enviïs un WhatsApp al següent número de telèfon 657.971.715, amb el teu nom i cognom i el número de places [màxim 2 per persona]. O bé, de forma presencial al pavelló, dimecres i divendres de 17.30 a 20.30 h. Es respectarà l’ordre en què arribin les peticions fins a esgotar la totalitat de seients de què disposa l’autocar. Tots cap a Tiana! Ens quedem a Segona!

CB Calella, 67 – CB Tiana, 64. El primer, al sarró!

🏀 PARCIALS: 16-22; 19-13 [35-35, descans]; 11-8; 21-21 [67-64, final]

Ja ens hem acostumat als finals d’infart! I un membre de l’equip, camí del vestidor i amb un somriure a la cara, em deia: “I hem guanyat gràcies a un rebot ofensiu!”. Doncs sí, i mira que ens han costat d’agafar aquesta temporada! I gràcies també a l’encert en el tir lliure, amb 3 dels quatre que hem llançat al tram final. L’últim, a 3 segons per acabar-se el partit, ha situat el marcador definitiu al “Parc Dalmau”. Una vegada més, tot passarà per la defensa, la nostra assignatura pendent aquesta temporada, i per assegurar el rebot ofensiu contra un equip que no té jugadors alts i que basa el seu joc en el tir exterior. Agafar el rebot i tenir segones i terceres opcions, segur que ens facilita les coses.

Una acció del partit contra el CB Tiana. Saltem tots alhora
En Jordi Puig intenta la penetració a cistella