Un dia amb Navarro i contra el Madrid!

Trobar-te Juan Carlos Navarro al pavelló municipal “Parc Dalmau” i jugar contra el Madrid, no passa cada dia. Si a més, les dues coses coincideixen en el temps, les emocions són difícils de controlar!

Navarro està aquests dies per Calella acostumant-se, mica en mica, a veure el bàsquet des d’una altra perspectiva. Deixar les pistes i la rutina diària dels entrenaments i els viatges, ens reconeix que li està costant. Però “La Bomba” no perd fora tot el que s’ha guanyat dins. El seu “savoir faire” l’està demostrant aquests dies. No té un “no” per a ningú. La gent el para, parla amb ell i sobretot, busca aquella foto que els quedarà per sempre més en el record. I Navarro, les fa com a xurros! Una i una altra i una altra, com feia cistelles quan era al damunt del parquet. I el nostre cadet “B” tampoc ha perdut l’oportunitat.

Li hem recordat que tenim la seva firma estampada en una de les samarretes del club i que ens volem fer una selfie amb ell per poder guanyar-la al concurs d’instagram que tenim obert amb l’etiqueta #CBCLaVolem. I ens diu que sí. I fins i tot, ens diu que on la volem fer. I ens la fem. Una vegada més, “Juanqui”, moltes gràcies per tot el que ens has donat a la pista.

Juan Carlos Navarro es fa una selfie amb el nostre cadet "B"

I després, el partit contra el Madrid

No passa molt sovint que un equip com el nostre jugui en un any contra el Barça i contra el Madrid. I a nosaltres ens ha tocat la loteria. Gràcies a “Globasket Elite Experience”, ha estat possible l’equació. El torneig, reuneix els millors equips de l’estat espanyol i de nivell europeu i mundial. I nosaltres, com a amfitrions, també hi hem tret el cap.

Els hem plantat cara durant els dos primers períodes. Després, hem viscut l’experiència. Perquè com em diu el nostre capità quan li pregunto pel resultat: “No he mirat en cap moment el marcador, només m’he dedicat a jugar.” Veure novament les graderies del “Parc Dalmau” plenes de gom a gom ha estat sensacional. I com vam fer contra el Barça, aquesta vegada, també hem preguntat als nanos què s’enduen d’un partit com aquest. I us ben asseguro que, cada cop, maduren més. A la pista, i davant d’un micròfon. Seguiu així!

En Toni Camacho entrant a cistella. Foto: Joan Maria Arenaza
Una acció del partit amb la conducció del Tomàs Arnijas. Foto: Joan Maria Arenaza
En Nil Pascual tirant en posició acrobàtica. Foto: Ivan Lluís
En Dani Terentiev en una acció del partit. Foto: Ivan Lluís
En Jordi Gilabert saltant a l'inici del partit. Foto: Joan Maria Arenaza
L'Aleix Fors en un moment del partit. Foto: Joan Maria Arenaza
En Tomàs Arnijas en una acció del partit. Foto: Joan Maria Arenaza
En Joel Lluís mirant cap a cistella. Foto: Ivan Lluís