Calella-Barça, una gran festa per al club!

A la pista, i a la grada. Ho heu fet molt bé, nanos! Sense perdre mai la cara al partit. “Teniu un equip molt lluitador! El que us espera a partir de gener serà molt positiu.” Les paraules del delegat del Barça cal tenir-les en compte. Gràcies!

Clar que sí! L’experiència de jugar contra els millors, ja no ens la treu ningú. La festa viscuda al pavelló, amb la graderia gairebé plena en un dia feiner i a dos quarts de vuit del vespre, tampoc! Per això, avui, estem satisfets de l’aposta que la direcció esportiva va fer perquè l’infantil “A” jugués al màxim nivell d’aquesta categoria. Per viure, encara que sigui per un dia, la possibilitat de mesurar-te contra tot un Barça. Algun dia, quan recuperem l’acta del partit, i regirem els noms dels jugadors blaugranes que han trepitjat el nostre pavelló, segur que en veiem algun que destaca en un gran equip.

I nosaltres? Orgullosos de l’entrega! D’aconseguir mantenir-nos vius al partit fins al descans, i pensant, que hem tingut el millor entrenament de cara a dissabte. A la pista del Torelló, tornarem a jugar la nostra Lliga. Si ho fem amb les mateixes ganes, part del camí està fet. Som-hi nois!

La nostra afició, de 10!

Veure la graderia del pavelló plena, en un partit de l’infantil, no té preu! L’espera dels més menuts i dels pares, més d’un hora des què han acabat el seu entrenament, és d’agrair. Gràcies per fer CLUB, en majúscules.

L’agraïment també al fotògraf Joan Maria Arenaza. Gràcies a la seva destresa a l’hora de prèmer el botó de la càmera hem pogut configurar aquesta magnífica galeria d’un dia històric. A més, el partit ha estat transmès per Ràdio Calella TV, amb locució de dos dels nostres entrenadors, l’Aleix Duran i en Quique Camacho.