Al sènior femení, li surt creu. 65-63 a la pròrroga a la pista del Mollet

Malgrat la derrota, bon debut a la Lliga de les d’Àlex Moral. Partit igualadíssim, que s’ha decidit al temps extra, però amb opcions de guanyar-lo en l’última possessió

🏀 PARCIALS: 16-15; 9-13 [25-28, descans]; 18-8; 13-20 [56-56, final]; 9-7 [65-63, pròrroga]

Igualat és poc! Fins a l’últim suspir de la pròrroga, el partit no ha tingut vencedor. Última possessió, dos a sota. I hem disposat de fins a dues oportunitats. La primera, amb un triple, per guanyar el partit. I la segona, capturant el rebot d’aquest tir. Sota cistella, no encertem a fer bàsquet. S’escapa la primera en el debut a la Lliga a Mollet, però les sensacions són bones. Lectures positives, malgrat la desconnexió de l’equip en el tercer quart. Diumenge que ve, en plena Festa Major a Calella, rebrem l’Argentona [19.30 h], que aquesta jornada s’ha desfet del Bosco Horta, 68 a 43.

La Lliga ha començat amb una novetat important: dos àrbitres xiulen els partits femenins a Segona Catalana. Seguim avançant cap a la igualtat de gènere al nostre esport.

Debut amb derrota a la pista del Mollet, equip que acaba de pujar a Segona Catalana