El júnior “A” femení a un pas del títol i el sènior es consolida entre les millors de Segona!

44 a 56 a la pista del Boet, el segon classificat. El júnior “A” té ara un marge de 4 victòries sobre les mataronines, a falta de 6 jornades per al final de la Lliga [nivell A]. I el sènior, amb la seva victòria a la pista del Lima Horta per 58 a 68, es consolida entre les millors de la categoria

Boet Mataró, 44 – Júnior “A”, 56

✏️ Per Àlex Moral

Victòria molt còmode del nostre júnior al camp del 2on classificat. Partit on l’equip ha sortit molt concentrat, marcant el ritme i dominant. A la mitja part, 16 a 31 a favor. Al tercer quart la dinàmica s’ha mantingut i la diferència ha anat a més fins arribar a una diferència de 25 punts. Al final, l’equip s’ha relaxat mentalment i ha permès al Boet retallar distàncies. La nota negativa, la lesió de la Júlia Casellas, que ha patit una luxació de l’espatlla i ha hagut de marxar a l’hospital. Esperem aviat la seva recuperació 💪💪

CB Calella - Una foto que es repeteix partit rere partit

La setmana que ve tenim a Calella el partit més complicat i dur de la temporada, rebem el Joventut Les Corts (actualment amb la derrota del Boet, 2on classificat). Esperem el vostre suport!

Lima Horta, 58 – Sènior femení, 68

✏️ Per Àlex Moral

Excel·lent victòria. Partit contra un rival molt exigent, jove i amb molta actitud, on les nostres han sortit molt concentrades i amb criteri ,però amb dificultats d’anotació en situacions clares, arribant a un 10 a 13 al primer quart. Al segon, el Lima ha imposat el seu ritme i ens ha costat portar el ritme durant aquests 10 minuts, arribant a la mitja part 5 a sota. Al tercer, un parcial de 9 a 17 ens ha permès portar la dinàmica i a l’últim quart ho hem arrodonit amb una magnífica victória a una pista realmemt difícil. Gran partit i esforç de les nostres jugadores 🙌🙌🙌

CB Calella - Una acció del partit del sènior femení a la pista del Lima Horta
CB Calella - L'Àlex Moral donant instruccions en un temps mort

Júnior “A” masculí, 45 – UE Mataró, 56

✏️ Per Paco García

Dolorosa derrota a casa, la primera de la temporada, davant el tot poderós UE Mataró, equip plagat de jugadors de la comarca i que ha aprofitat el nostre desencert ofensiu, la permisivitat arbitral [contactes dins la zona amb abraçades no sancionades] i la lesió al matí d’un dels nostres jugadors claus: en Marc Puig, al partit del sènior. La sortida dels nostres ha estat freda i errant tot el que intentàvem. Afortunadament, el Mataró no ha estat massa millor i al primer quart igualtat: 11-14. El segon quart nostre ha estat molt millor i hem pogut trobar situacions de contraatac i algun triple que ens donava avantatge al descans: 31-28. El tercer ha estat desolador amb percentatges lamentables i anotant 2 punts en tot el quart. Ells una mica millor, espectacular parcial de 2-9. El darrer quart ha servit per confirmar el millor joc dels visitants que han aconseguit diferències al voltant dels 10 punts. Amb el nostre encert, aquesta renda resultava insalvable. Mals moments per a l’equip que té els jugadors claus en baixa forma o lesionats. Toca seguir treballant

CB Calella - En Vicenç Nebot condueix la pilota. Foto: Esther Pujol
CB Calella - En Jan Claramunt intenta escapolir-se de dos jugadors de la UE Mataró. Foto: Esther Pujol

Bàsquet Sant Fost, 54 – Júnior C, 68

✏️ Per Joan Ferrer

Avui sí. Gran partit en progressió del Calella, en un partit complicat per les nombroses baixes de l’equip, i que hem acabat amb només 7 jugadors disponibles. Partit igualat en els tres primers períodes, però on els locals han arribat a posar-se deu punts amunt. En el 4t període un fantàstic parcial de 7 a 27 ha fet possible la victòria de l’equip taronja. El partit ha estat complicat per la zona aplicada pel Sant Fost, amb jugadors alts i amples que dificultaven el joc interior. Aquesta vegada, però, hi passava la llum i una mica d’aire, i de mica en mica, hi hem trobat el punt. Val a dir que una part del públic local, que semblava tret d’una pel·lícula de Monty Python, s’han tornat ximples en el darrer quart i s’han fet un fart de dir tonteries.

El públic del Calella, estupefactes, han animat com mai i s’han comportat d’una manera exquisida. Un 10… Al final, remuntant, els jugadors a la pista defensant com mai i fent punts, i a la banqueta animant i celebrant totes les cistelles. Un altre 10… Malgrat tot, a seguir treballant que aquí ningú regala res… Frase motivadora 1: “Anar junts és començar. Mantenir-se junts és progressar. Treballar junts és triomfar” . Frase motivadora 2: “Nunca pensé llegar amarte, y ya estamos a miércole”. I amb un somriure, la revolta…

Caldes, 71 – Preinfantil, 43

✏️ Per Quim Serra

Partit molt díficil per l’alt nivell del rival i les nostres baixes. Hem començat el partit, una vegada més, amb una actitud dolenta. Hem arribat al final dels dos primers quarts amb un 27-6.  En cap moment hem pogut parar els seus millors jugadors i les nostres pilotes perdudes ens han fet arribar amb un resultat final de 71-43. Aquests partits ens fan veure que ens queda MOLT per aprendre! SEGUIM AMB MÉS GANES QUE MAI!! 💪🏀

CB Sant Pere, 43 – Infantil, 44

✏️ Per Josep López

Partit que es plantejava molt complicat partint de la mala ratxa de derrotes que l’equip acumulava. Hem volgut deixar enrere tot el que havíem patit últimament i hem sortit a demostrar qui som, un equip amb intensitat, defensa i fins i tot encert. Un equip que no abaixa el cap i on els seus companys s’animen mútuament en els moments bons i en els difícils. Això sí, com a cosa més important, un equip que disfruta jugant. Hem començat el partit anotant bàsquets fàcils gràcies a les bones transicions de contraatac, però també amb la lesió de’n Màrius Nebot (ànims, crack!). Tot i això hem seguit amb la mateixa intensitat, tant en atac com en defensa. Hi ha hagut algunes baixades que amb un parell d’ajustaments en els temps morts s’han remuntat i s’ha sapigut mantenir el cap fred i els ànims amunt. A falta de 10 segons i perdent d’1 punt, en Marc Colls ha anotat una cistella que ens ha permès tornar a posar-nos per davant en el marcador i, després d’una defensa interminable però també asfixiant, guanyar el partit. Així doncs, ha quedat clar…  Si volem, podem!

Felicitar a l’equip rival pel bon paper i el respecte. També destacar l’actuació de l’àrbitre que, deixant a part el seu criteri de pitar, s’ha preocupat pels nanos d’ambdós equips en tot moment, els ha ajudat i els ha explicat el per què de les seves decisions, chapó!