Se’ns escapa el partit a la pròrroga: Argentona, 74 – sènior femení, 69

L’hem tingut a tocar, però se’ns ha escapat. A falta de 25 segons pel final del temps reglamentari, l’equip dominava de 5 [56-61] a la pista de les terceres classificades, que han acabat forçant la pròrroga. El sènior masculí també ha perdut contra l’Argentona: 58-59

CB Argentona, 74 – Sènior femení, 69

✏️ Per Àlex Moral

Partit on arribàvem segurament, en el nostre millor moment de tota la temporada, desprès de 3 victòries seguides. Pista complicada on des de bon principi cap dels dos equips ha estat capaç de dominar el marcador amb elevada anotació, arribant a la mitja part 34 a 36. Hem corregit detalls, principalment la nostra defensa de l’1 contra 1, que era contínuament superada pel nostre rival, i que ens ha portat durant tot el partit grans dificultats. Però ho hem lluitat, i quan semblava que tot estava perdut, a falta de 3 minuts, un parcial de 15 a 0 ens ha plantat amb un 56 a 61 a favor a falta de 25 segons. Però el basquet a vegades t’ensenya que cal lluitar fins l’últim segon, com ha fet l’Argentona, que ha estat capaç de fer-nos un triple i una cistella, desprès de perdre una pilota nosaltres… Tot i que hem sigut contundents en les instruccions a les nostres jugadores, no hem estat prou alerta ni hem defensat correctament les dues últimes accions.

A la pròrroga, amb 63 a 63, hem encaixat un parcial de 6 a 0 que ens ha portat a un 69 a 63 que no hem pogut arribar a remuntar, perdent 74 a 69.

Tot i lluitar i arribar a disputar la prórroga contra les terceres classificades, estic dolgut, i seré crític, perque algunes de les meves jugadores, han posat per davant els seus egos, i el JO, per davant de l’equip. En diverses ocasions crec que algunes jugadores no han donat el 100% del seu rendiment, jugadores apàtiques a la pista quan ens estem jugant el partit, jugadores que es queixaven de les bronques i feedbacks rebuts a la pista, jugadores que no donaven la mà als canvis, jugadores que no animaven a les seves companyes quan estaven a la banqueta, jugadores que en definitiva, han posat per davant el JO a l’EQUIP, i això ens ha fet suficientment débils com per no guanyar un partit que teníem a la butxaca

CB Calella - L'Àlex Moral donant instruccions en un temps mort
CB Calella - La Marina Camps defensant una acció rival

Sènior FMV, 58 – CB Argentona, 59

✏️ Per Álex Muñoz

Otro partido igualado, otro partido perdido… la falta de experiencia en momentos difíciles sigue pasándonos factura… los chicos luchan y dan la cara, pero llegan momentos en los que el balón quema, y nadie sabe o puede dar la cara. Esto se nos complica y habrá que hacer algún cambio para darle la vuelta

CB Calella - En Pol Gerard en posició defensiva
CB Calella - En Ferran Valls defensant el tir d'un rival

Preinfantil, 54 – Pineda, 55

✏️ Per Quim Serra

Hem començat sense la concentració necessària. Al quart període: -20. Després, tot ha canviat. Ritme alt amb una bona defensa i sortint ràpid al contraatac, acabant amb entrades fàcils. A l’últim període: -4. El Pineda ens ha fet la cistella guanyadora a falta de 7 segons. Donar les gràcies al cadet B que se’ls sentia cridar ben fort i ens han ajudat a no donar mai el partit per perdut! Seguim!!! 💪💪🏀🏀

CB Calella - El preinfantil, després de la derrota amb el Pineda

Sant Gervasi, 60 – Mini B mixt, 42

✏️ Per Laura Farreras

Partit amb bon inici per part nostre, amb decisions molt encertades, defenses correctes i sent superiors als dos primers quarts. A partir d’aquí, un altre parcial de 12-2 ha capgirat el partit. Ens ha tocat anar a remolc i no s’ha treballat la defensa com devíem. Hem acabat el partit guanyant l’últim quart. La Mireia i jo estem contentes per això, malgrat que encara queda treballar i molt el tema defensa sobretot

CB Calella - Una acció del partit del mini "B"

AE Badalonès, 18 – Júnior femení, 60

Partit a les 9 del matí del diumenge a Badalona, on les nostres han sortit un pel adormides, amb dificultats d’anotació. 8 a 22 a la mitja part. Desprès l’equip s’ha posat en marxa i hem acabat amb un 18 a 60 final. Coses positives! La recuperació de la Paula Soto i la Jordina Sistac, ja de nou en dinàmica de grup. Seguim treballant

CB Calella - I ja en van 14! Un equip intractable

Santa Perpètua, 65 – Júnior C, 75

✏️ Per Jordi Martí

Partit intens i una victòria treballada. L’equip local ha sortit molt concentrat, posant-se al davant en els primers minuts. El Calella, amb l’encert en el tir exterior i els rebots en atac, ens hem posat al davant, anant tot el partit molt igualat. Destacar l’actitud dels jugadors a la pista i a la banqueta. Felicitats i a seguir disfrutant!!!!

Júnior B, 75 – Bufalà, 44

✏️ Per Aleix Duran

Partit molt còmode. Un inici amb un parcial de 2-13 ha provocat que haguéssim de demanar un temps mort als 4 minuts. Després de la bronca per reaccionar, hem aconseguit agafar molts rebots defensius que ens han permès sortir ràpid al contraatac i robant moltes pilotes. Parcial de 24-2, arribant al final del primer quart 27-15. El segon període hem seguit amb la mateixa intensitat, defensant i atacant, arribant al descans amb un 42-26 al marcador. A la represa, ha seguit la mateixa tònica, tot i que amb un ritme més baix, però dominant el partit, tant en atac com en defensa. Cal destacar l’encert que hem tingut, des de totes les distàncies, incloent 8 triples