Calella, 57 – Roda, 58. Adéu a la imbatibilitat

Primera derrota del sènior femení a la Lliga. Guanyàvem de 5 a poc pel final, però… decisions poc encertades ens han condemnat a dir: “el partit l’hem perdut nosaltres”. Cal aprendre dels errors. Seguim líders noies!!!

🏀 PARCIALS: 21-16; 14-10 [35-26, descans]; 12-17; 10-15

Les raons de la derrota

• Hem jugat els últims minuts de partit molt tensionades a la pista. Guanyàvem 56 a 51 i al nostre entrenador se’l sentia dir: “Ens atabalem com si fos l’últim minut.” Precipitació i decisions poc encertades.
  • Hem caigut en el seu parany i hem contestat amb la mateixa moneda el seu joc brut. Amb 5 a munt al marcador, i quan tot semblava dat i beneït, ha arribat la jugada que ha canviat el signe del partit: una tècnica a la Clàudia Puig. Cinquena falta personal, i ja eliminada, ha continuat protestant. Conseqüència: segona tècnica! Aquesta l’acumula la banqueta. L’Àlex, el nostre entrenador, que ja en tenia una, acaba desqualificat.
  • I encara, una altra decisió poc comprensible. Una nova tècnica a falta d’un segon per al final del partit a la Míriam Molina, per protestar una falta personal. Conseqüència, 3 tirs lliures per al rival. En fan 2, i final: 57 a 58.