Calella, 58 – CEEB Tordera, 61. Mal inici, bon final

Tercera derrota consecutiva del sènior femení. Un parcial de 5 a 19 al primer quart ens ha penalitzat. El lideratge en solitari l’hem perdut, però seguim entre les millors de la categoria.

LÀlex Moral, el nostre entrenador, donant instruccions a l'equip durant un temps mort

🏀 PARCIALS: 5-19; 18-10 [23-29, descans]; 15-18; 20-14 [58-61, final]

Els inicis de partit ens costen. I després ens toca córrer per recuperar el camí perdut. A lluita, no ens guanya ningú, però la intensitat l’hem de mantenir des del minut zero fins al 40. Les defenses zonals, com la que ha fet el Tordera, no se’ns posa bé. L’hem contrarrestrat, des de la línia de tir lliure, amb 9 de 14 , per exemple en el segon quart [16 de 25 en el global del partit]. I també, amb els triples. Amb quatre de consecutius a l’últim quart que ens han situat amb un 54-58, a falta de 4.58 per al final del partit. Però, les pèrdues de pilota, ens han penalitzat quan hem intentat la remuntada.

El lideratge en solitari del CB Calella, s’esfuma

Ara som segones, amb el mateix bagatge que el Vilafant [10-3], amb qui vam perdre a casa seva a la pròrroga. El Tordera ens segueix al darrere [10-2], amb un partit menys. La Lliga s’atura fins després de les festes de Nadal. Reprendrem la competició el 14 de gener a la pista del cuer, el Fontajau. Una bona oportunitat per trencar la ratxa de 3 derrotes consecutives. A aquest equip no se li pot fer cap retret! Cada cap de setmana ens regalen espectacle. Seguiu així! Algú es podia imaginar que aquestes alçades de la temporada seríem a dalt de tot, lluitant contra les millors?