Victòria per al CB Calella FMV en l’estrena a Segona Catalana

La primera ja és al sarró. CB Calella, 64 – CB Granolles, 61. Una victòria treballada, aconseguida al tram final del partit, i que ens permet ser optimistes, tenint en compte el marge de millora que té l’equip. No hem fet el millor joc, però en actitud, pocs equips ens guanyaran aquesta temporada. I derrota del cadet A, en l’estrena a interterritorial: CB Calella, 54 – CB Granollers, 66, plantant cara fins al final.

64 a 61. El partit s’ha decidit al tram final i des de la línia de tirs lliures, gràcies als dos últims anotats pel polonès Szimon Kunc, que han confirmat la remuntada després de superar el 56 a 59 en contra. La defensa zonal dels vallesans, al tercer i quart períodes, ha estat un malson, però l’equip s’ha refet en un triomf “poc brillant, però molt lluitat“, segons la valoració del tècnic del sènior “A”Paco García. En lluita i entrega, no ens guanya ningú: som guerrers, el sènior ha tornat [vídeo Ràdio Calella TV].

Diumenge que ve, partit a la pista del Cassanenc, que aquesta jornada ha perdut contra el Tona, 78-69.

I també un debut esperançador, malgrat la derrota, del nostre cadet “A”, que competeix a interterritorial. Hem plantat cara al Granollers. L’inici de partit ens ha penalitzat, però, a la recta final, hem tracat de tu a tu el rival: 54 a 66. El pròxim partit a la pista del Círcol Catòlic.

Altres marcadors del cap de setmana: CEEB Tordera, 66 – CB Calella, 85 [sènior “B” masculí] i CB Granollers, 50 – CB Calella, 52 [sènior femení]. Recorda que pots consultar tots els resultats a la pàgina personal del teu equip.