El premini A, amb els deures fets: aprendre, divertir-se i si es guanya, millor!

S’ho passen bé a la pista i xuclen als entrenaments. I a més, guanyen. El premini “A”, juntament amb el cadet “B” masculí, i el júnior “A” femení, són els tres equips del club que es mantenen imbatuts

CB Llinars, 40 – Kids&Us Premini “A”, 90

✏️ Per Sergi Ferrer

Partit treballat, amb els jugadors justos (8), on hem hagut de superar algunes fases de dubtes. Bon inici, amb un parcial de 7 a 26 a favor nostre, que ens ha permès anar augmentant l’avantatge al marcador. Hem patit al final perquè teníem 2 jugadors amb 4 faltes personals. Han estat genials, de jugadors veterans, i no han fet la 5ª, cosa que hagués posat l’equip en un compromís important. Frase motivadora: “Mai diguis mai. Perquè els límits, com la por, sovint tan sols són una il·lusió…” 1,2,3 Calella!!!

CB Calella - L'Àlex Valiente tirant a cistella. Foto: Marta Puig
CB Calella - En Roger Martí mostrant la seva alçada. Foto: Marta Puig

Cadet B, 75 – Boet Mataró, 57

✏️ Per Jordi Puig

Mal inici d’entrada, amb poca circulació de pilota, joc travat i sense veure el tir amb avantatge. Amb la incorporació de gent de la banqueta hem entès on feiem mal, augmentant la defensa, apretant línies de passada i fent una pressió tot el camp que ens permetia recuperar i anotar cistelles còmodes. Ells posaven moltes mans per parar la nostra superioritat física. L’àrbitre ha permès la utilització de mans i contactes i això ens ha fet desconnectar i relaxar-nos. Mitja part 38-27

A la represa hem sortit concentrats, amb un 5 inicial físicament potent i buscant pujar el ritme del partit des de la defensa i sortint ràpid al contraatac. Tornem a relaxar-nos i no acabem de tancar bé els partits, seguim sent irregulars i costa mantenir la intensitat i ritme durant els 40 minuts. Tot i així moments de molt bon bàsquet, jugant sense bot i apretant moltíssim la pressió defensiva. Seguim invictes i ja en són 10, a seguir sumant i sobretot treballant des del CONJUNT, mai sobre les individualitats

CB Calella - El cadet B celebra la desena victòria consecutiva
CB Calella - En Tomàs Arnijas entrant a cistella al partit contra el Boet

Júnior A, 53 – CB Parets, 45

✏️ Per Àlex Moral

Partit horrible de les nostres júniors… Comencem amb un parcial inicial de 14 a 4 i creiem que amb això ja ho tenim tot fet, cosa molt equivocada. Baixem el ritme, la intensitat i l’actitud i arribem a la mitja part perdent 23 a 26. A la represa hem intentat canviar la dinàmica, però ja era massa tard, el rival estava ficadíssim al partit i nosaltres no érem capaces de treure avantatges clars. Partit guanyat, però cal dir que si no treballem 40 minuts i ens conscienciem de la importància de treballar al màxim de les nostres opcions, les fases seran molt dures. Cal reflexionar i treballar

CB Calella - L'alegria del nostre júnior femení. Els entrenadors, a terra. Foto: Esther Pujol
CB Calella - La Martina Berney en una acció del partit contra el Parets. Foto: Esther Pujol

Círcol Catòlic, 52 – Sènior FMV, 49

✏️ Per Xavi Isarn

Després d’un primer quart força bo i esperançador, en el segon tornen a aparèixer els nostres defectes [pilotes perdudes, decisions que no estan en el nostre guió, tirs sols que fallem…]. Segona part, canviem a defensa zonal, posem més intensitat defensiva, carreguem bé el rebot i sortim al contraatac. Acabem anotant 30 punts i encaixem 25, deixant a tot un Círcol Catòlic, a casa seva, amb 52 punts. Brutal!!! Minuts finals, arribem ajustats, però un parell de pilotes perdudes i alguna pilota lluitada que acaba a les mans d’ells no ens permet acabar guanyant el partit. De totes maneres, molt bones sensacions, treball notable dels nostres jugadors. Les coses ja estan sortint. Estem entrenant molt bé, s’està lluitant; només falta regularitat els 40 minuts de joc. A continuar treballant, que amb aquestes ganes i amb una mica més de concentració ho tirarem endavant!

CB Calella - Uri Valls defensant amb tot. Foto: Esther Pujol
CB Calella - L'Esteve Gay en defensa. Foto: Esther Pujol

Júnior B femení, 45 – Vilassar de Mar, 34

✏️ Per Andreu José

Victoria importante contra las primeras del grupo. Un partido muy intenso, con una defensa muy agresiva por parte del Vilassar y contrarrestada por nuestra defensa y ataque sólidos. Y, sobre todo, muy concentradas desde el minuto 1. Muy buena actitud de todas las jugadoras que, cuando se implican durante los 40 minutos, son un gran equipo.  Se merecen nuestro respeto y a seguir trabajando

Júnior C masculí, 66 – CB Canet, 62

✏️ Per Joan Ferrer

Bé, partit guanyat. Dos jugadors 49 punts… la resta, també molt repartit… Un jugador, 7 de 13 triples; la resta, 2 de 24… aquí poc repartit. La sort i l’encert són uns personatges ben estranys. Què hi farem!!!
– “Si tanqueu la porta a les vostres errades, és probable que la veritat també es quedi fora.”
– “En un segon poden passar moltes coses.”
– “Sí, ho sé. Visc en un tercer i s’escolta tot.”

Infantil femení, 47 – CN Caldes, 58

✏️ Per Nausica Musach

Al partit d’anava vam quedar +30, sabíem que no seria fàcil ja que el Caldes sumava tres victòries consecutives. Hem començat el partit sense concentració ni encert, una setmana més amb un baixíssim percentatge de tirs lliures (2 de 15). Elles anaven fent i anotaven en situacions molt fàcils gràcies a la nostra poca defensa. En atac estavem quietes, ningú s’oferia i no generàvem res. Amb aquest equip tot gira entorn a l’actitud, és molt trist que tinguem més ganes de competir i jugar bé les entrenadores que les jugadores. Cal destacar les dues úniques jugadores que hi han posat ganes i actitud al partit que són les dues preinfantils que han pujat a ajudar-nos

CB Santa Coloma, 52 – Júnior A, 60

✏️ Per Paco García

Partit vital, en què s’enfrontaven el quart i el cinquè classificats, separats per només una victòria. La motivació dels jugadors d’ambdós equips va fer que el nerviosisme i el desencert fossin la tònica de la primera part: defenses excel·lents, però imprecisió en el joc producte de la importància del matx per tots dos equips [26-27]. L’inici de la segona part no canviava l’escenari i la igualtat es mantenia entrant així al definitiu i darrer quart un punt a munt: 41-42. Va ser a 3 minuts per finalitzar que l’equip va mostrar la seva millor cara ofensiva i 2 triples consecutius més un 2+1 trencaven el partit: 48-60 i una nova victòria molt meritòria i complicada contra un equip molt intens. Novament el domini del rebot i la bona tasca col·lectiva en defensa ens permet sobreviure quan estem poc inspirats en atac. Sabem patir sense jugar bé i hem après a esperar el nostre moment d’encerts per trencar els partits.

Seguim il·lusionats, no sabem on arribarem, però cada vegada tenim més clar que el rendiment d’aquet grup és molt satisfactori. Gran alegria per la victòria i per tot el treball. Només tinc paraules d’agraïment als meus jugadors, m’estan fent vibrar i gaudir com mai. Només m’agradaria que ells també poguessin treure’s de sobre la pressió que suposa lluitar per les fases i juguessin com ho fan entrenant. Setmana vinent ens visita el líder, el CEB Girona A, que encadena 9 victòries consecutives i ha perdut només 2 partits en tota la temporada. Recordo que al partit d’anada vam perdre de 53 punts de diferència. L’objectiu? No sé si seria guanyar-los o perdre per menys de 53. “Aquests tios la volen liar grossa”. Seguim, orgull verd taronja

CB Calella - L'Aniol Fors deixant una safata. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Marc Puig encarant un rival. Foto: Esther Pujol

CB Mollet, 53 – Mini A, 44

✏️ Per Enric Monné

Partit perdut degut a la manca d’actitud, nul·la circulació de la pilota en atac, pèssima defensa i poc rebot. Tot acompanyat de la poca atenció del que es demanava als jugadors des de la banda. Ens han passat la mà per la cara en tot. Quan hem volgut reaccionar ja no hi havia temps, tot plegat reflexe dels entrenaments setmanals. Continuarem treballant per trasmetre els conceptes i intentar millorar

CB Calella - L'Èric Pascual buscant una línia de passada. Foto: Quim Plà
CB Calella - En Pol Girardin tirant a cistella. Foto: Quim Plà

Sènior femení, 47 – Vilassar de Mar, 55

Partit iniciat amb criteri i treball. Al minut 15 de joc guanyàvem 22 a 12, però un canvi defensiu del rival, que s’ha col·locat en zona 2/3, ens ha fet anar malament la resta del partit. Incapaces d’anotar des de 6’25, i amb el joc interior amb dificultats per generar superioritats, el Vilassar ha capgirat ràpidament el marcador i a la mitja part ja perdíem. A la repressa mateix guió, fins al final. Les baixes exteriors que teníem i la falta d’encert de les nostres, ens han portat a l’onzena derrota d’aquesta temporada. Cal treballar fort, refer-se i sumar la proper cap de setmana per tancar la nostra salvació matemàtica abans de Setmana Santa

CB Calella - L'Àlex Moral donant les ordres a l'equip

Preinfantil, 34 – Diagonal Mar, 57

✏️ Per Paula Romero

Un partit on hem començat molt igualats els dos equips. Una gran pressió, amb mans de les rivals, ens ha costat algunes pilotes perdudes. Aquestes petites errades ens han fet arribar al descans amb un 19-33.  A la represa, les jugadores surten concentrades i amb ganes com en tot el partit, però seguim cometent les mateixes errades. Tot i així, ha estat un partit molt intens des del principi fins al final. Hem lluitat i mostrat aquesta sang que es necessita per jugar a aquest esport. Unes guerreres que han aguantat cops, mans, esgarrapades… durant tot el temps i que l’arbitratge ha deixat que passés. Cap actitud de por davant d’un equip que a l’anada ens va tancar marcador.

CB Calella - La Júlia Gómez en una acció del partit

Cadet C, 61 – AE. Minguella, 47

✏️ Per ‘Rufus’ Serra

Aquests nois cada dia juguen millor. Ja són dos partits que la feina que fem durant l’any té resultats. Som capaços de defensar molt millor, sortir en contraatac i fer coses en atac estàtic, ens falta botar menys i les pilotes perdudes

CB Calella - El cadet C suma dues victòries consecutives

Igualada, 51 – Preinfantil, 66

✏️ Per Quim Serra

Partit a les 9 del matí a Igualada. No volíem sortir adormits com altres partits i hem aconseguit fer un partit molt seriós. Destacar la bona circulació de pilota i que tots els jugadors han anotat! Seguim 💪🏀

CB Calella - El Preinfantil, jugant a Igualada

Kids&Us Premini B mixte, 48 – Canovelles, 55

Gran partit al nostre pavelló contra un equip amb jugadors molt alts i forts: el Canovelles. No ens hem espantat, ni molt menys!!!! Hem fet molts passes i hem anotat fins a 7 triples!!!!! Apostoflant!!!!! Els pares i mares flipaven i els entrenadors encara més. Com si no estiguessin acostumats a veure’ns anotar amb aquesta facilitat. La millora de l’equip es pot apreciar setmana rere setmana i dissabte vam jugar molt bé, passant-nos la pilota més que mai, fent entrades i rebotejant al costat dels gegants de Canovelles. Creiem que hem fet molts punts i ha estat molt divertit. Hem estat molt igualats i semblava que cada cistella era com quan fa un gol el Barça: celebració a la grada i a la banqueta amb alguns que movien la samarreta fent cercles enlaire. Diuen en Paco i l’Aleix que ha estat el millor partit, sobretot per la defensa i els triples, però el millor de tot és que ens ho passem cada dia millor. We love this game!!!!

CB Cabrera, 57 – Mini B, 54

✏️ Per Jordi Pascual

Partit molt igualat fins al final. L’equip va començar molt fort defensant, corrent, jugant en equip i més. Mantenim el resultat a favor nostre fins que en el penúltim quart ens fan un parcial important que ens deixa als dos equips empatats. Comencem l’últim quart defensant i atacant bé, però això no va ser suficient per guanyar el partit

Sant Cugat, 58 – Cadet femení, 50

Partit on ens ha faltat constància i regularitat, i en alguns moments, actitud. En cap moment hem trobat el nostre joc. Moltes pilotes perdudes, errades sota cistella, falta de concentració en defensa [algunes jugadores quedaven soles]. Un partit espumós!