El sènior femení ha tornat! 78 a 71 contra el Club Bàsquet Granollers

La travessa pel desert s’ha acabat! Després de 5 derrotes consecutives, el sènior femení s’ha retrobat amb la victòria en una jornada favorable. La derrota del CEEB Tordera, ens deixa novament a un triomf del lideratge. Avís per a navegants: hem tornat!

El sènior femení es retroba amb la victòria després de 5 derrotes seguides

🏀 PARCIALS: 20-17; 15-24 [35-41, descans]; 27-9; 16-21 [78-71 final]

78 punts, la puntuació més alta de la temporada!

Fer 78 punts no és fàcil, i fer-los contra un dels rivals de la part alta de la classificació, encara menys. El partit, igualat, s’ha decidit al tercer quart. El canvi defensiu, amb l’aposta per la zona 2-3, ens ha donat una renda important que ja només ha calgut gestionar. La presència a l’ampolla de la nostra torre, Laura Marquès, ha suposat un mur infranquejable per a les constants penetracions de les jugadores vallesanes. Acompanyada de la molt bona feina de la Paula Romero que, des del júnior, ha sumat i molt. Parcial de 27 a 9 i +12 per afrontar l’últim quart. A 5.27 per al final, 3 triples consecutius del Granollers, ha situat el rival a 6 punts. Però hem remuntat la situació. Victòria que trenca una ratxa de 5 derrotes consecutives i que ens deixa ara a 1 triomf del Vilafant, nou líder, i del CEEB Tordera.

Últim partit amb l’equip per a Laura Illas que, per motius professionals, ens deixa. S’afegeix a l’altra baixa destacada a l’equip de l’Àlex Moral, de la Joana Piqué que, per motius personals, també ha decidit que era l’hora de plegar. Gràcies per la vostra implicació i molta sort en el futur!