El sènior FMV tanca la plantilla amb Pol Gerard i Esteve Gay

El sènior “Fundació Miquel Valls” afronta el nou curs a Segona Catalana amb 5 cares noves, Esteve Gay, Pol Gerard, Marc Coll, Marc Ciurana i David Aznar. Una jove plantilla de 12 jugadors, amb una mitjana d’edat de 23,75 anys

Esteve Gay, 25 anys

Juga de 3 i de 4. Prové de l’Arenys de Mar. Bon tirador exterior i amb una gran capacitat de salt que el fa vorejar amb facilitat el círcol quan penetra. La cistella és seva!

Esteve Gay aportarà tir exterior al CB Calella FMV

Pol Gerard, 24 anys

Interior. Atlètic, fort i intens sota cistella. Els estudis l’han fet aturar-se els últims 6 anys, però torna amb totes les ganes del món. No el perdeu de vista!

Pol Gerard, interior, un altre dels reforços del CB Calella FMV

Una plantilla renovada i rejovenida

Ferran Valls, Quim Serra, Sergi Pedemonte i Dídac Hernàndez són els únics integrants de l’última temporada que continuen a l’equip. Pugen del “B”, que aquest any no tindrà equip, Oriol Valls i Nil Janer, mentre que Quique Camacho passa al sènior, directament des del júnior. La resta, Marc Coll, Esteve Gay, Pol Gerard, Marc Ciurana i David Aznar, són els nous fitxatges. Tots de Calella, tret d’en Marc Ciurana, que és de Tordera, i l’Esteve, de Pineda. A la banqueta, l’estrena com a primer de l’Álex Muñoz acompanyat de l’experimentat Nicola Bodic. Un bon tandem per a un equip que promet lluita i entrega a la pista i un joc molt diferent al que hem fet fins ara. Ens ho passarem bé!