Una ‘master class’ amb Nikola Bodic

Nikola Bodic és un aler-escorta serbi. Actualment retirat, ha tingut experiència a la lliga universitària nord-americana i també a la lliga EBA. Viu a Calella, i aquests dies ha compartit entrenaments amb el nostre Premini masculí

El nostre premini amb Nikola Bodic al "Parc Dalmau"

L’any 2008, Bodic va provar a la NCAA. Va jugar per la universitat de Western Illionis. Uns anys més tard, el 2011, va presentar-se al draft de l’NBA, però no va ser ‘draftejat’ per cap equip. A l’estat espanyol, va apotar molts bons números en la seva primera temporada amb el Ferrol a la Lliga EBA. També va jugar a Zamora, al Virgen de la Concha i una inoportuna lesió de genoll el va apartar de l’ACB, després d’estar a prova al Valladolid. La seva bona amistat amb la família hotelera Coll el va portar a la nostra ciutat. Fins i tot, fa unes temporades, va arribar a jugar amb el nostre equip sènior a qui va ajudar a salvar la categoria. Aquests dies s’ha deixat veure pel pavelló municipal “Parc Dalmau”. Els nostres nanos se l’escolten amb atenció!

Gràcies Nikola! Ha estat una experiència magnífica. Els nens i nenes del club s’ho han passat teta i segur que han après moltes i moltes coses al costat d’un professional com tu.

En Nikola ensenyant com cal posar el cos en una acció defensiva
En Nikola Bodic ensenyant als nostre preminis com s'agafa la pilota abans d'un tir
En Nikola Bodic flexionant cames i estirant braços per a una bona passada