Una jornada per oblidar. El júnior masculí i el femení salven els mobles!

El balanç del cap de setmana deixa 4 victòries i 12 derrotes. Als triomfs del júnior A masculí i femení, s’hi afegeixen els del Preinfantil masculí i el mini femení. El pròxim, ho farem millor!

La Paula Romero en una de les accions del partit contra el Canet

🏀 PARCIALS: 16-3; 14-7 [30-10, descans]; 14-7; 14-8

Víctòra molt còmode del júnior A femení contra el Canet. Amb una gran arrencada de l’equip de l’Andreu José, que ha deixat sentenciat el partit ja al descans.

Hem destacat com a equip, i a sota, com ens tenen ja acostumats, la parella Paula Romero-Aïna Pi, imposen la seva alçada i la seva fortalesa. Al partit d’aquest diumenge, 24 punts per a la Paula i 11 per a l’Aïna. A la classificació som terceres, amb 5 victòries i 3 derrotes, el mateix bagatge que el nostre pròxim rival. El Masnou, també a casa.

El júnior “A” masculí, continua en línia ascendent!

A la pista del Badalonés hem aconseguit la tercera victòria consecutiva. El 57 a 63 confirma el canvi de mentalitat de l’equip. Victòria molt treballada en un partit intens, però sempre controlat per l’equip que, des de fa unes jornades, entrena en Paco Garcia. La nota negativa, la lesió de l’Arnau Monné, amb un esquinç al turmell.

#TotsSomMireiaFarreras

La foto de la jornada l’hem vist aquest diumenge estampada en una samarreta, la de la Laura Farreras. Amb un lema ben clar: “Cada victòria meva és teva. Tu també jugues”. La seva germana, la Mireia, ja fa unes setmanes que s’ha lesionat greument. Un trencament del lligament creuat anterior i del menisc intern del genoll de la cama dreta, fa que es perdi tota la temporada. Al febrer l’operen. Ànims Mireia!!!

La resta de marcadors de la jornada

📍 Club Bàsquet Sant Narcís, 79 – Sènior Masculí, 61;📍 Sènior B, 58 – Bàsquet UE La Salle Girona, 64; 📍 Cadet B, 39 – AE Boet Mataró, 87; 📍 Bàsquet Torelló, 70 – Infantil A, 49;📍 Club Bàsquet Blanes, 58 – Infantil B, 40; 📍 CB Argentona, 2 – Preinfantil, 52; 📍 Torrot Maresme Tresviles, 64 – Mini A, 59; 📍 U.E. Mataró, 72 – Mini B, 22; 📍 Premini A, 18 – Maresme Tres Viles, 42; 📍 CB Llinars, 83 – Júnior B Femení, 31; 📍 Infantil Femení, 8 – CB Blanes, 58; 📍 Mini Femení, 72 – U.E. Mataró, 22; 📍 Sènior femení, 57 – Club Bàsquet Roda, 58; 📍 Cadet femení, 40 – Sant Josep de Badalona, 59.