Les samarretes dels 38 equips inscrits a les 24 hores del Club Bàsquet Calella

38 equips! Hem superat la inscripció de l’any passat que vam tancar amb 32 equips i 300 participants! Tots i totes vosaltres lluireu les samarretes d’una edició especial de les 24 hores: la dels 50 anys del club i de la “Ciutat del Bàsquet Català”

No és una samarreta qualsevol! És una samarreta per recordar un any especial. I per això, el disseny té present que som “Ciutat del Bàsquet Català”, amb el logo d’en Sergi Cugat situat a la part posterior, per sobre dels nostres patrocinadors de la 43a edició: “WIN333” i “La Nansa”, que obsequia a tots els participants amb un val de descompte del 10% si compres algun article a la seva botiga online.

Al pit, en Wolfy. La nostra mascota que també ha tingut un reestyling aquesta temporada, de la mà de l’il·lustrador Xavier Cáliz. I finalment, també hi és present el logo del CB Calella, adaptat per l’estudi de l’Enric Gómez.

La samarreta taronja de les 24 hores del Club Bàsquet Calella

Com cada any, dos colors competiran per saber qui fa més punts al final de la jornada. Enguany, el taronja i el verd, els colors del nostre club. Divendres a la tarda, de 19 a 21 h, ja us podeu passar pel pavelló a recollir les samarretes. També us facilitarem el calendari amb els horaris dels vostres partits.

A més, tenim preparada una sorpresa important: hem contractat uns potents ventiladors que estaran instal·lats a la pista. D’aquesta manera, jugarem una mica més frescos. I com ja hem explicat també, els equips dels més petits tindran el privilegi d’estrenar la pilota commemorativa de la capitalitat del bàsquet català.

La samarreta verda de les 24 hores del Club Bàsquet Calella