El nou web del CB Calella: nova etapa, nova imatge

Més accessible. Més entenedor. Més modern. El nou web del CB Calella prioritza les teves necessitats com a usuari. Ja pots començar a navegar en taronja i verd!

Tot, a un clic!

Els resultats i les classificacions del teu equip, les comunicacions del club,  les notícies que generem, tot és al teu abast d’una manera fàcil. El disseny del web prioritza l’accessibilitat. I ho fa amb una imatge molt renovada en què els nostres colors, el taronja i el verd, en són el fil conductor que et guiarà a través de les pàgines per on pots navegar.

Els 19 equips que té el CB Calella disposen del seu espai personalitzat, amb la fotografia de la plantilla, la samarreta de cadascun dels seus integrants i l’accés a la classificació, els resultats i el calendari de competició. A la pàgina principal pots consultar diàriament les notificacions que fa el club i que quedaran penjades al taulell d’anuncis. A més, tens a la teva disposició, les entrevistes, les fotografies, les millors informacions del nostre dia a dia i l’actualitat dels nostres tornejos. El format del web s’adapta a les caractertístiques de tots els dispositius mòbils des d’on el vulguis consultar, sense perdre informació ni la qualitat gràfica amb què ha estat disssenyat per l’equip “Enric Gomez Disseny Web“. Hi pots accedir a través del domini ‘.cat’ o bé, el ‘.com’.

Les teves gestions amb el club, online!

Amb el nou web podràs fer la teva inscripció sense moure’t de casa. Apuntar-te als tornejos socials que organitza el club, les 24 hores i el 3×3. Descarregant el .PDF o omplint-lo en línia i enviant-lo al club. Posem també al teu abast, tots els impresos que et poden ser útils en qualsevol moment. Properament, tindràs també la possibilitat de comprar la teva equipació a la botiga online del club.

Aquest és el punt de partida d’un camí de 4 anys en què el club marca com a objectiu prioritari la comunicació davant dels 3 reptes importants que ens esperen el 2018. Els 50 anys d’existència de la nostra entitat, els 90 que es practica el bàsquet a la ciutat i el més atractiu de tots, ser la “Ciutat del Bàsquet Català” durant tot l’any.