L’infantil “A” perd la imbatibilitat: 51-56 contra l’Horta, líder en solitari

La defensa, la nostra millor arma, ens ha fallat. Sense fer un bon partit, perdre de 5 no està malament. S’acaba la primera volta de la competició per a l’infantil “A” del CB Calella, que tanca amb un bagatge de 6 victòries i 1 derrota

En Dani Terentiev, un dels destacats de l'equip, entrant a cistella

🏀 PARCIALS: 12-8; 3-9; 7-10; 7-7 [29-34, descans]; 2-2; 8-2; 2-8; 10-10 [51-56 final]

El partit, a diferència d’altres vegades, l’hem començat endollats amb tres triples al primer quart. Però, ben aviat hem vist que no era el nostre dia en defensa, amb badades que ens han costat alguns punts fàcils d’home sol sota cistella. Hem tingut poc encert a l’hora d’aturar les penetracions en carrera del jugador de l’UE Horta, Pol Espinach. Quan ho hem aconseguit, al sisè període, ens hem situat pel davant al marcador [39-38]. A la fase final del partit, i quan ens ho jugàvem tot, el rival ha estat més encertat que nosaltres de cara a cistella. Han marxat, 43-52, i malgrat que hem reduït diferències, hem acabat perdent. El millor, el resultat. Aquesta derrota no taca la boníssima feina que ha fet l’equip en aquesta primera volta de campionat a “A-2”. A seguir!

Primera del cadet “B”!

A la setena, la vençuda: 45 a 63 a la pista del Valldemia. En Gerard Soler s’ha fet mal al genoll. Dilluns, més proves

Celebració per la primera victòria del Cadet "B"

El Premini “A”, com una moto!

Quart triomf consecutiu. Aquest cop, 24 a 55 a la pista del Boet Mataró. Som segons a la classificació

La celebració del Premini "A" mixt a la pista del Boet

El mini “A”, colíder

Cinquena victòria a la lliga: 77 a 27 contra l’Arenys. Som segons, empatats a cinc victòries amb el Premià