Ofegats pel rival i pels àrbitres! CB Calella, 57-Tecla Sala, 68

El joc físic del rival ha estat un escull insalvable per al nostre júnior “A”. La forta pressió del Tecla Sala ens ha fet perdre moltes pilotes. Algunes decisions arbitrals, els nervis. A seguir creixent, que de tot s’aprèn

En Jofre Padrós demanant explicacions per una de les decisions arbitrals

🏀 PARCIALS: 21-12; 14-19 [35-31, descans]; 14-19; 8-18 [57-68 final]

El partit venia ja condicionat per la duresa de l’anada a l’Hospitalet. I el guió, si fa no fa, ha seguit uns paràmetres similars: una pressió asfixiant, fregant el límit, que ens ha costat molt de superar. Conseqüència: pilotes perdudes. I mica en mica, la gran feina del primer terç de partit, en què hem dominat de 14 [28 a 14], s’ha esfumat. L’últim quart el Tecla Sala l’ha encarat amb el primer avantatge al marcador: 49 a 50.

La zona plantejada per Paco García no ha donat els fruits d’altres partits. I el rival, molt endollat amb els triples [3 a l’últim quart, 9 en total], ha acabat de sentenciar. Si a això li afegim que ens ha costat trobar el joc interior que ens caracteritza, ja tenim els ingredients que expliquen aquesta desfeta. Capítol apart, l’arbitratge.

En Marçal Torrent entre una munió de braços rivals

L’últim quart, embolica que fa fort! Els àrbitres no deixen content ningú

Amb el partit ja sentenciat, i a falta de dos minuts per al final, en Paco García ha estat expulsat per dues tècniques consecutives. Castigat per la reiteració de la seva protesta. L’equip s’ha acabat contagiant també de l’arbitratge, permissiu en algunes accions en què podrien haver tallat la pressió visitant, i indecís en altres. I la ràbia del moment ens ha fet caure en el parany de la protesta, ja amb tot decidit.

Cal destacar el gran ambient a la graderia, amb més de 100 persones, que no han deixat d’animar el nostre equip. Gràcies a tot l’equip de l’infantil “A” que, amb els seus ànims, han estat incansables fent costat els seus companys a la pista.
Així, “Fem CLUB”!

Els àrbitres del partit marxen del pavelló "Parc Dalmau"

El sènior masculí, imbatut el 2018

Victòria contra el Cassanenc, 75 a 66. La quarta consecutiva, que ens deixa amb 9 victòries i 8 derrotes! La nota negativa, la lesió del jugador visitant Gerard Nuell, amb una dislocació d’espatlla.

En Robert Ureña mostra la seva força sota els taulers

El sènior femení, segueix guanyant

43 a 49, a la pista del Cassanenc. Partit molt dur, que l’equip ha remuntat a base de treball i intensitat. Debut de Natàlia Aran, amb triple inclòs. Les dues primeres: CEEB Tordera, 55 – Vilafant, 50.