Sènior FMV, 67 – UER Pineda, 72. Donant la cara fins al final!

Quan ho dones tot, marxes amb el cap ben alt. I a falta d’un minut i mig, guanyàvem de 3. Però, el nostre malson durant tot el partit, s’ha accentuat a la recta final. I té nom i cognom: Jonathan Barceló

Les ordres de Paco García en un dels temps morts del partit

🏀 PARCIALS: 15-16; 8-14 [23-30, descans]; 19-22; 25-20 [67-72 final]

Jonathan Barceló, 30 punts. Ha jugat els 40 minuts. Un jugador amb ascendent a la pista, també a la banqueta, on ell mateix dóna les instruccions a l’equip, per sobre de l’entrenador. Bon penetrador i amb un gran tir exterior. I com ha demostrat, infalible des de la línia de tir lliure. Amb 64 a 61 al nostre favor, a falta d’1,26 per al final, Barceló, ha anotat 7 tirs lliures consecutius sense errada.

És la segona derrota consecutiva del sènior FMV, després del partit ajornat a Onyar. L’equip s’ha sabut sobreposar i ha fet el més difícil, igualar el desaventatge de 7 punts amb què hem marxat al descans [23-30]. Al tram final, 2 triples consecutius de Xevi Escrihuela i l’encert anotador de Jordi Puig, ens han permés capgirar el marcador i encarar la recta final amb opcions de victòria. L’encert de cara a cistella en les últimes accions del partit, ha decidit. Un triple dels pinetencs a 8 segons pel final ha sentenciat.

Xevi Escrihuela i Jonathan Barceló miren amb atenció la trajectòria de la pilota

Derrota de l’infantil femení contra La Garriga

Encara no ens hem pogut estrenar, tot i que hem estat ben a prop de la victòria aquesta vegada: 41 a 46 en un bon partit de les de Laura Farreras. La bona feina, segur que al final dóna els seus fruits!

La Clàudia Casellas tirant a cistella al partit contra La Garriga

L’escola d’iniciació Kids&Us a la trobada de Badalona

Segon cap de setmana consecutiu aprenent a jugar. A la trobada convocada per la Federació Catalana de Bàsquet, ens ho hem passat bé, tot i que ens hauria agradat una millor organització

Una representació dels nens i nenes de l'escola d'iniciació que han participat a la trobada de Badalona

Tercer triomf, en un bon partit, del júnior “B” femení

76 a 65 contra el Vila de Montornès en un tram final de partit amb una gran efectivitat de cara a cistella. Les de Clàudia Puig mantenen la línia ascendent i ara tenen un bagatge de 3-3

Una cistella amb estil al partit del júnior "B" femení contra el Vila de Montornès