Talent al servei de l’equip! El mini “A” es desfà del Masnou, 65-55

No ha estat fàcil superar el Masnou. El partit, molt igualat, s’ha decidit a l’últim quart. El triomf ens manté a la primera plaça del grup [B-2] a tres jornades per al final

Les cares d'una victòria. Bravo per aquest equip!

🏀 PARCIALS: 5-10; 14-6; 7-13; 13-0 [39-29, descans]; 4-9; 7-5; 8-10; 7-2 [65-55 final]

En partits igualats, sovint, decideix el talent. Al mini “A” del CB Calella, sovint, decideix l’equip. Perquè hi ha talent que es posa al servei de l’equip. Ens ha costat, i tant! Igualadíssim, davant d’un bon rival.

3 jornades per al final de la lliga

Mantenim la primera posició amb un triomf de marge sobre l’AB Premià. Ens queden dos partits fora: UE Mataró i Arenys. I un a casa: Premià de Dalt. Si fem bé les coses, podem repetir títol.

L’anàlisi acurada dels nanos del mini “A”