UBSA, 56 – “Uniformes Sediferent” CB Calella, 62: Tornem a guanyar!

Els lleons indomables del bàsquet s’han retrobat amb la victòria, després de tres derrotes consecutives. La jornada ha estat exitosa per als equips del club amb set partits guanyats i un de perdut

UBSA, 56 – “Uniformes Sediferent” CB Calella, 62

✏️ Per Arnau MONNÉ

Partit que el preinfantil disputa en una pista de rajoles encaixables, on des d’un inici ja tenim en ment que no jugarem en les millors condicions però que ens hi haurem d’adaptar. Centrant-nos en el partit, ha estat força regular. Als vuit períodes, mig genial defensant agressivament, circulant la pilota, assistències decisives i amb les idees clares; i mig, de manera mediocre, sense pensar a l’hora de passar-la, tirar o entrar i tirant el primer que la toca. Per tant, com a mínim hem aconseguit un petit objectiu, tenir regularitat durant el partit. Ara falta que ens escoltin una mica més, llavors tot anirà molt millor. Seguim🤘🏽💪🏽

CB Calella - L'Edgar Ros i el seu defensor pendents de la pilota
CB Calella - La lluita per la pilota

UER Pineda, 54 – “Restaurant Saó” CB Calella, 48

✏️ Per Xavier ARNIJAS

Gran partit de les nostres júniors fins al minut 32, en què apareix de nou “l’efecte Franqueses”. Comencem molt concentrades i lluitant, jugant el nostre bàsquet ofensiu i ràpid i sabent llegir bé el joc del rival. El Pineda s’aguanta al marcador gràcies a les individualitats. Ho proven tot i la zona (que sabíem que vindria) no els hi va malament, ens aturen l’ofensiva però quan s’atreveixen a jugar de tu a tu de nou les nostres es mostren molt superiors en el joc i pràcticament el partit trencat a favor. La zona molesta i comencem a prendre males decisions amb +16. La desesperada zona del Pineda i les seves presses s’encomanen definitivament i ens posseeixen de nou quan quedaven 8 minuts i 10 amunt. El pànic, que havíem mig controlat, ens fa perdre un partit importantíssim.  El nivell de l’equip ha pujat i n’estem molt satisfets. Continuem sent l’equip més anotador d’aquesta volta. Ens esforçarem perquè aquelles que vulguin continuar incorporant recursos al seu joc tinguin un espai en aquest equip. Felicitar al Pineda per creure, i a la seva multitudinària afició per empènyer fins al final. Un gran ambient! Hem viscut una gran tarda de bàsquet. Us esperem al pavelló de Calella!

CB Calella - Sempre amb bona cara. Foto: Jana Jassé
CB Calella - El bon ambient a la banqueta. Foto: Jana Jassé

Arenys Bàsquet, 38 – “Restaurant Saó” CB Calella, 47

✏️ Per Jordi PUIG

Juguem contra un equip ja conegut, amb qui a la primera fase vam perdre de 3. Sabíem abans de començar de la importància en dos aspectes que serien claus per tal de obtenir un bon resultat i competir: el control del rebot defensiu i de les pilotes perdudes. Elles són físicament superiors a nosaltres pel que fa a l’alçada. Mal partit justament en aquests dos apartats, ens agafen moltíssims rebots ofensius, amb accions de 4 i 5 rebots per part de les locals. No ens podem excusar en la diferència física. Perdem moltes pilotes degut als dos contra un i a l’alçada i envergadura de les locals. Partit ajustat que aconseguim trencar amb un setè quart on juguem com nosaltres sabem. Amb un parcial de 13-0 aconseguim sentenciar un partit pobre i avorrit en quant a joc. Mals percentatges de tir per part dels dos equips. La lectura positiva és que fent un mal partit i un quart excel·lent en tenim prou per endur-nos-el. Hem de seguir treballant la intensitat, el ritme i la concentració

UE Montgat, 52 – “Garatge Barcelona” CB Calella, 69

✏️ Per Quim SERRA

Partit difícil de l’infantil per les baixes que hem tingut durant la setmana que no ens han permès entrenar com hauríem volgut. Comencem sense encert en el tir i amb males defenses. El Montgat ho aprofita per marxar al marcador amb un 11-1. Canvi de xip, comencen a entrar els tirs, pugem línies defensives i aconseguim un parcial de 2-20 i marxem a la mitja part amb un +10. Segona part on no acabem de trencar el partit, les seves segones opcions en el rebot ens fan molt de mal i segueixen dins el partit per aquests petits detalls. Els triples i alguna pilota robada amb finalització fàcil ens fan arribar fins aquest resultat final. Seguim 💪🏽

CB Calella, 79 – Vilassar de Mar, 58

Partit on al cadet B ens costa marxar al marcador. Agafem un bon avantatge, però alguns errors nostres fan que el Vilassar continuï viu. A la mitja part hi arribem amb un +10. A la segona meitat, intentem minimitzar aquests errors i allarguem aquest avantatge fins al resultat final. Seguim

Vilassar de Mar, 42 – “Joieria Gratovil” CB Calella, 47

El cadet femení comencem sortint molt ràpides i efectives al contraatac i ens dona un avantatge còmode en la primera part. En la segona es giren les tornes. Una defensa dura del Vilassar i pressió dos contra un a la sortida de les nostres ens condiciona el joc. La mitja part ens dona temps a corregir i explicar amb calma les rectificacions defensives que ens calen per aturar el seu joc. I funciona. Des de la defensa tornem a construir i acabem guanyant un partit interessant. Sorprès de la ràpida assimilació i concentració de les jugadores a les nostres explicacions. Agrair a les 3 infantils que han vingut directament suades de guanyar a Arenys en un partit molt disputat. El seu esforç i sacrifici ens donar ales a la resta. Per l’Albert i per mi, un plaer dirigir el partit amb el Jordi Puig i aprendre mútuament. Sempre que calgui un cop de mà vindrem, aquest equip s’ho mereix tot

CB Argentona, 56 – CB Calella, 82

✏️ Per Joan FERRER

Un altre bon partit del mini B, un equip que va creixent de mica en mica, de forma individual i col·lectiva. És de destacar el gran treball de TOTS els jugadors, assumint els rols establerts, provant detalls tècnics i sempre amb un més que interessant afany de millora. Aquesta vegada no han fet falta els efectes sorprenents i TOT l’equip ha estat sempre molt competitiu. S’han guanyat 7 dels 8 períodes, amb alguns parcials molt clars (7 a 16, 4 a 11 i 3 a 12). El joc col·lectiu es va imposant, tot i que això no treu que l’equip tingui grans individualitats, una cosa conseqüència directa de l’altra. Els jugadors van entenent la importància de la pressió defensiva, de les assistències, de les bones passades i de la capacitat d’aportar sempre quelcom al grup. Ara cal anar treballant l’equilibri de tots aquests conceptes. Hi ha un aspecte, però, que cal millorar, com és el control del ritme del partit, per ser capaços de jugar el que més convingui en cada moment… però això és un detall que vol temps i treball… i així ho farem. A vegades el partit es torna ximple i això s’ha de controlar. De totes maneres, FELICITATS per un molt bon partit.

Frase motivadora: “Si els objectius es preparen i s’aconsegueixen com equip, els jugadors milloraran individualment… no hi ha cap dubte”.
Frase per guardar: “L’actitud, com l’entenem la majoria d’entrenadors, és probablement l’aspecte més important d’un equip, i que es reflecteix en els entrenaments i en els partits”

“Kids&Us” CB Calella, 39 – La Garriga 23

L’equip, definitivament, ha fet un pas endavant. La competició ja és més equilibrada, de vegades guanyem i de vegades no, però ens permet competir i millorar. El premini A ha sumat i assimilat conceptes ràpidament. Tenim bona peça al teler!!! Ara ens toca tornar a treballar la tècnica individual. L’alternança en l’aprenentatge de conceptes i tècnica ens està sent molt productiu. Ens ho passem tant bé amb aquesta canalla!!!