Un accident: el júnior “A” femení perd amb el Boet Mataró, 29-44

No hem sigut nosaltres! Després que a la seva pista els vam fer 53 punts, a casa només hem estat capaces d’anotar-ne 29. L’arrencada de partit ens ha penalitzat, i molt. Però, ens aixecarem

Les cares de decepció del nostre júnior "A" en un dels temps morts del partit contra el Boet Mataró

🏀 PARCIALS: 1-12; 12-8 [13-20, descans]; 6-17; 10-7 [29-44 final]

Un partit que comença amb només 1 punt anotat de tir lliure a 56 segons per al final del primer quart i en què, la primera cistella en joc arriba després de 12 minuts, costa molt d’aixecar. I encara més si, qui et visita, és el líder de la categoria. Massa condicionants. Podem dir que elles juguen dur, podem mostrar els senyals que deixa “la batalla” a la pista, però, també hem de fer autocrítica.

Pilotes perdudes? Moltes. El nostre caràcter? A comptagotes. Tot se’ns ha girat en contra. 7 triples encaixats i faltes en moments clau de la Paula Romero, que tornava després de la lesió, i que a 9,26 per al final ha hagut de marxar a la banqueta. Els hem guanyat dos quarts i només han fet 44 punts. Per reflexionar…

En Joan Miquel donant instruccions a la Paula Romero que ha tornat a jugar després de la lesió

“És que em fa mal tot!”

La imatge del partit, a la rotllana final al mig de la pista. Una esgarrapada al braç i un cop al genoll. I la Laia Arnijas que exclama: “Em fa mal tot!”. L’equip esclata a riure. Noies, sou molt grans. Gran conversa amb la Laia, la Paula i la Mireia, que des de la banqueta, també ens fa de cronista!

La resta de marcadors de la jornada

📍 CESET, 80 – Sènior FMV, 66; 📍 Centre Catòlic l’Hospitalet, 63 – Júnior “A” masculí, 74; 📍 Júnior “B” masculí, 68 – Mas de Sant Llei, 37;  📍 Lliça d’Amunt, 90 – Cadet “A” masculí, 53; 📍 UB MIR, 23 – Infantil “A” masculí, 63; 📍 Llinars, 69 – Infantil “B” masculí, 20; 📍 AB Premià, 51 – Mini “A” masculí, 69; 📍 AE Minguella, 69 – Mini “B” masculí, 75.