Victòria treballadíssima del júnior “A”: 66-57, a la pròrroga, contra l’A.E.S.E

Des de dins l’ampolla, i des de la línia de tirs lliures. La superioritat dels nostres dos homes alts, Pol Pi i Jofre Padrós, sota els cèrcols i la seguretat des dels 4,60 al tram final de Marc Puig ens han donat la victòria. El júnior “A”, un equip a l’alça: 5 partits guanyats dels últims 6!

Pol Pi llençant a cistella en el partit contra l'A.E.S.E

🏀 PARCIALS: 14-15; 9-17 [23-32, descans]; 15-10; 13-11 [51-51 final]. Pròrroga: 15-6 [66-57 final]

Remuntar dues vegades en un mateix partit, no és fàcil! I això ho hem fet. Després del 23-32 del descans, un parcial de 10 a 0 de sortida en el tercer quart ens ha situat pel davant al marcador. Però, se’ns han tornat a escapar amb el 40 a 47. La nostra parella d’homes alts, Pol Pi i Jofre Padròs, tenen una bona part de culpa de la superació d’aquest equip a la pista. Entre els dos, 29 punts. 15 en Pol i 14 en Jofre. Acompanyats dels 19 de Marc Puig, efectiu i molt des de la línia de tir lliure. Al final, des dels 4,60, ha forçat la pròrroga i assegurat el triomf.

49-51 a falta d’1 minut

1,02 per al final. La possessió és nostra, en l’atac fallem el tir. Però el partit encara ens reserva una vida extra, quan a falta de 20 segons, l’A.E.S.E falla els dos tirs lliures després d’una falta personal. Tenim l’última possessió i a falta d’11 segons, en Marc rep la falta. Cal serenor, sang freda i efectivitat. Ens va la pròrroga. I els anota tots dos. 11 segons per al final, i des de la banqueta, en Paco, dona les últimes instruccions: “Ens juguem el partit a una bona defensa“. I surt cara! A la pròrroga, els tirs lliures tornen a ser decisius.

En Marc Puig, estirat a terra. Ha jugat els últims minuts del partit amb mal en una mà

Paco García

Entrenador Júnior A masculí

“Aquests jugadors tenen una gran projecció, en dos anys, algun d’ells estarà jugant al primer equip, segur!”

El júnior “B”, un altre equip a l’alça!

L’equip de l’Aleix Duran ha guanyat a la pista del Valldemia, 47-60. És la tercera victòria consecutiva que confirma una millora important i que ens deixa setens a la classificació. A la zona tranquil·la. La setmana que ve, nou partit en què es pot sumar. Juguem contra el Bufalà, un dels equips de la part baixa, a casa. Pendents de l’Àlex Camps, que s’ha fet mal a la cama.

La ‘selfie’ de l’infantil “A”

El debut a l’A-2 de l’equip ha estat satisfactori. Amb una victòria patida a la pista del Gavà, 54 a 59. I després de sobreposar-se a un parcial inicial en contra de 17 a 4 al primer quart. Al final, l’equip ho ha celebrat amb aquesta foto!

La 'selfie' de l'infantil "A". Foto: Toni Camacho

Estrenada la nova samarreta!

El Premini “B” és el primer dels nostres equips que ja ha mostrat el nou disseny d’aquesta temporada. Colors més vius, i dos logos al pit: el del club i el de “Calella, Ciutat del Bàsquet Català”. Hem perdut, 34 a 45, amb el Llinars.