Treballada victòria del premini masculí contra un equip que encara no havia perdut cap partit

Premini Mixte 43 – Círcol de Badalona 28

✏️ Enric Costa [Pre-mini mixte]

Començem molt adormits i amb les idees sense aclarir. La nostra primera meitat és d’escàndol! Passades que no arriben a cap jugador, desconnexions en defensa.

Arribem a la mitja part amb un 18-16 que ens deixa un sabor agredolç i des de la banqueta es planteja un joc més ràpid i fluït. Els nostres jugadors accepten el repte i al 7è i 8è quart aconseguim la diferència de dues xifres 43-28.

La veritat, estem molt contents del progrés de l’equip!! 💚🧡

Toca treballar per poder acabar la temporada amb bons resultats, i sobretot experiències!!💪🏼

1,2,3, CALELLA!!💚🧡

Premini Masc 56 – Les Franqueses 41

Hem tombat al líder!

✏️ Toni Camacho [Pre-mini Masculí]

Partit molt complicat, amb un rival invicte en aquesta lliga i amb un joc molt ben treballat.
Nosaltres molt motivats, amb moltes ganes de jugar i de passar-ho bé.

Afrontem però el partit com un partit més, sense mencionar que son els primers ni res d’això, sino centrant-nos en el que haviem de fer nosaltres i així ho van entendre els 12 jugadors a la perfecció.

Les ajudes constants en defensa, el joc col•lectiu que feiem, el compartir la pilota és el que ens va permetre derrotar al líder. I si ens fixavem amb les cares dels nostres petits, cares molt motivades i sobretot molt de somriures, saps que així és molt més fàcil jugar a bàsquet.

Però això no acaba aquí, ens queden 4 més per obtenir l’objectiu final que tots volem. Només em de fer una cosa, treballar i seguir treballant i amb aquest grup que s’ha creat és molt fàcil treballar. La frase final que els hi vam dir va ser: que bé es jugar al bàsquet quan tot un equip s’ho passa bé, i aquest partit va ser l’exemple.

Un cop més, gràcies en Toti per portar-los i deixar-se la veu que pobret va acabar afònic al igual que jo des de la grada.😂

Seguirem treballant, passant-ho bé i sobretot ara més que mai, seguirem disfrutant del procés.💚🧡

Vilassar de Mar 39 – Mini Femení 45

Molt lluny de la nostre millor versió.

✏️ Marc Colls[ Mini Femení ]

Partit trampa el que disputem dissabte a Vilassar, ja que a priori podiem preveure un enforntament “fàcil”doncs l’equip local encara no havia sumat cap victòria en el que portem de competició. La realitat però, es que davant ens trobem amb un rival que a part de comptar amb algunes jugadores noves, el salt qualitatiu com a conjunt respecte al partit d’anada és molt gran i es faria notar des d’un començament

Inici de partit fred (per variar) amb poca actitud, poca intensitat i mala selecció de tir. Una petita reacció al 4t quart amb un bon parcial de 0-12 obra una possibilitat de trencar el partit per part nostre.De nou, els mateixos errors que haviem comés al principi ens tornen a condemnar. Les locals cada cop es senten mes còmodes fins al punt que comencen a ficar des d’on volen, ja que nosaltres tampoc fem l’esforç de sortir a puntejar els seus tirs. Arribem a l’últim periode 4 punts per sota, les noies, ara si, treuen l’ADN competitiu que tant les caracteritza per finalment acabar guanyant el partit, tot i que la lectura independenment de la victòria o derrota és que encara estem lluny del equip que volem arribar a ser.

En líneas generals hem estat molt desubicades en defensa, amb falta d’intensitat en molts moments i errors constants per manca de concentració i posicionament que ja no ens podem permetre a aquestes altures de temporada.

Com a part més positiva ens quedem amb el pas endevant de jugadores que fins ara no estaven tinguent tanta trascendència en el joc col•lectiu i que avui han cumplit amb èxit el seu rol.

A partir d’ara disposem de dues setmanes per recuperar sensacions, preparar el següent enfrontament i encarar el tram final de competició en el millor estat de forma possible, on ens queden 3 finals per intentar aconseguir l’ambiciós repte que tots ja sabem quin es. Independement del que passi, la temporada que està fent aquest grup de noies és digne de reconeixement, no se’ls hi pot retreure res. La base femenina que estan formant i sobretot el grup humà que han creat és el millor de tot plegat

Seguim💚🧡

UE Mataró 40 – Mini Masc B 71

Gran victòria del Mini B contra un rival directa.

✏️ Júlia Turrens[ Mini Masc B]

Ens enfrontem a un rival amb un nivell semblant al nostre, per tant, iniciem el partit mentalitzats que seria un partit on no podem tenir “despistes” perquè ens passarien factura i seria molt complicat remuntar aquests moments de desconcentració.

El primer i el segon quart sortim amb una intensitat defensiva que ens donarà la victòria d’aquests dos quarts fent un parcial de 2-20 al segon parcial.

El tercer quart ens confiem i baixem el nivell d’intensitat defensiva, ens costa baixar al balanç i no puntegem el tir fent que el Mataró ens fiqui 12 punts, tots de triple.

A partir del quart quart canviem el xip i comencem a jugar el nostre joc sense deixar al rival jugar el seu. Aconseguim així distanciar-nos del marcador i començar la segona part amb més tranquil·litat i sense tanta pressió.

En aquest partit hem pogut veure una gran evolució com a equip. Estem molt orgullosos del camí que estan construint.

Seguim! 🧡💚

Bàsquet Sant Pol 53 – Mini masc. 92

Victòria a domicili del nostre mini masculí en el derbi amb moments de joc brillants i d’altres que són per oblidar.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

Iniciem el partit molt concentrats i amb una alta intensitat que ens permet recuperar moltes pilotes i establir el ritme de joc que ens afavoreix, córrer cap a la cistella rival connectant passades després d’una bona defensa. Acabem el quart amb un 2-12 a favor, confirmant-nos, un cop més, que un bon atac passa primer per una bona defensa. Res més lluny de la realitat, al segon quart baixem revolucions en defensa i juguem molt més lents en atac, abusem del bot i no hi ha moviment sense pilota, el que ens porta a perdre pilotes i encaixar 8 punts, fent-ne només 6.

Xerrada a la banqueta i reacció immediata dels jugadors que al 3r quart fan un 4-19 que trenca el partit, trobant el nostre propi ritme, que ens fa deixar al rival per sota dels 10 punts i guanyar cada quart fins a l’últim, que el perdem 12-4.
Cal aprendre d’aquest últim quart, doncs tot i que poguem pensar que el partit està guanyat, el temps encara no s’ha aturat i hem de seguir jugant al nostre bàsquet per millorar, però sobre tot per passar-ho bé. Tot i la victòria, l’equip estava més centrat en factors externs que no pas de disfrutar. Cal entendre el concepte de joc, companyerisme i esportivitat, però per això mateix estem en categories de formació, per equivocar-nos i aprendre, sempre que el missatge arribi als nanos.

Per acabar, molt content pel joc que van fer, poc a poc anem interioritzant posicionaments a pista que ens permeten generar ocasions a partir de passar i tallar, aprofitant els espais i buscant el company alliberat.
Seguim creixent🏀

Pre-Infantil femení 65 – Col•legi Cultural BDN 45

Partit en qué l’equip surt molt seriós i on es van veient les coses que es van treballant

✏️ Toti Albó [ Preinfantil femení]

Aquesta setmana i per primera vegada, juguem a la pista central del pavelló gràcies a la disponibilitat. No les teniem totes de jugar a camp gran ja que els precedents no eren gaire exitosos, tot i això i amb ganes de trencar aquesta ratxa, el resultat final va ser positiu i l’experiència de les nenes ha sigut molt bona de senitr-se com a protagonistes en el pavelló.

Actitud molt seriosa per part de tot l’equip durant bona part del partit, on gràcies a una defensa intensa i gràcies a una bona circulació de la pilota acompanyada de bones decisions en el llançament, fan que mica en mica la distància en el marcador s’anés ampliant. L’única pega del partit és que en el sisé quart i amb un marcador bastant ampli, ens deixem anar i concedim molts de punts fàcils fruit del relaxament.
Hem d’aprendre que els partits duren fins que l’arbitre pita el final. No ens podem deixar anar mentres el partit encara està en marxa.

Seguim 💪🏻🧡💚

Preinfantil masculí 72 – Cabrils 62

Partit del qual en sortim victoriosos tot i les dificultats per tirar-lo endavant.

✏️ Genís Membrives [ Preinfantil masculí]

Comencem el partit igualats. A nosaltres no ens surten masses coses en atac, i permetem algún bàsquet fàcil al rival. Pel que fa al següent quart, sortim a pista a deixar-nos ho tot, el que comporta que agafem certa distància respecte al rival en el marcador. El partit segueix amb la mateixa intensitat fins a la mitja part, on tot hi arribar-hi guanyant, si ens despistem ens atrapen. 5è, 6è i 7è quart el rival incrementa la intensitat i aconsegueix anotar fàcilment, degut a la manca de lluita en el rebot, sobretot defensiu, per part nostre. Arribem al 8è quart 10 amunt, i després d’estar lluitant tot aquest i no permetre que ens igualin, aconseguim emportar-nos la victòria, merescuda per la bona feina realitzada pels jugadors.

Seguim!💚🧡

El Círcol 31 – Infantil 67

Partit de dues velocitats, contra un equip complicat.

✏️ Sergi Ferrer [ Infantil masculí]

Un inici de partit fred, amb mala selecció de tir i masses pilotes perdudes, però es mitj arregla gràcies a la defensa. Aquesta defensa, fa que l’equip local aconsegueixi poques cistelles en joc, i un accés de faltes personals els permet seguir en el partit gràcies als tirs lliures.

Malgrat això, petites millores en atac fan que el Calella arribi a la mitja part amb un petit advantatge.

En el descans, una xerrada amb l’equip, fa que surtin més motivats, més intensos i que aprofitin millor les oportunitats en atac. Es millora la defensa, tot i l’accés de faltes, millora la selecció de tir, es recuperen pilotes i el Calella es va distanciant en el marcador. Un parcial final de 2 a 28 als últims dos quarts, no deixa opció a la sorpresa.

Bon partit en línies generals, un resultat important i un pas més en aquesta segona part de la temporada.

Avui hem trobat a faltar l’Àlex, i esperem i desitjem que es millori ràpid de la seva lesió!

Frase motivadora: La lògica et portarà de la A a la Z. La imaginació et portarà a qualsevol lloc. (A. Einstein, Berlín, 1926).

Cadet B 51-48 CB Alella

Treiem el partit endavant tot i les adversitats.

✏️ Aniol Fors [Cadet Masculí B]

Encarem el partit amb només 7 jugadors. Sabem el que hem de fer i quin ritme de joc hem de portar.

Entrem molt bé al partit i durant els primers 4 minuts fem un parcial de 8-2, però després d’això ens relaxem i rebem un parcial de 1-10 que ens fa acabar el primer quart 9-12. Al segon quart reaccionem i tot i que en defensa concedim masses rebots que els permet tenir terceres i quartes opcions de tir, marxem al descans 29-24.

Som conscients de que no estem defensant bé, i que si estem per davant en el marcador és per la manca d’encert del rival. Tot i així, un tercer quart desastrós marcat pel nul balanç defensiu i un altre cop el no guanyar els rebots defensius, fan que arribem a l’últim i definitiu quart per sota, 37-40.

Tot i el desastre de quart realitzat, només estem amb un -3. Així que amb parcial de 11-8, arribem empatats a l’últim minut. El qual es decideix amb una cistella de 2 i un tir lliure nostre.

Contents per la victòria degut a la situació amb la que arribàvem al partit, però siguent conscients que aquest equip, si s’ho proposa pot aconseguir millors coses.

Continuem treballant!!!💚🧡🏀

CADET A 79 – AE CASP B 37

Bon partit on ens emportem una còmode victòria.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Iniciem molt encertats des d’un bon inici tot i que ens faltava més intensitat defensiva, aconseguim agafar un bon avantatge 27-13.
El segon quart, no estem tan encertats, però millorem amb defensa i marxem a mitja part amb un 43-19.

Segona part on mantenim la distància durant els 20 minuts i baixem una mica el ritme de joc i ens acabem emportant la victòria per un 79-37.
Seguim

Junior Masculí B, 78 – UE Barbera, 53

Partit amb un dels rivals de la part baixa de la classificació amb tot a favor per tenir un matx tranquil. Però ja sabem que la nostra especialitat per complicar-nos la vida, és veure-ho fàcil d’entrada, remarquem que l’actitud serà essencial per poder endur-nos la victòria.

✏️ Josep López [Júnior B]

Molta concentració i responsabilitat individual fan que, de mica en mica, anem adquirint un avantatge que ens permet administrar els minuts dels jugadors amb menys bagatge de participació. Malgrat algunes llacunes puntuals, fruit de la precipitació i les ganes de tancar el partit, tots els quarts menys l’últim, amb el partit ja decidit, cauen del nostre costat. Finalment, victòria còmoda i repartiment de minuts, com no havíem pogut fer en cap altre partit de la temporada.

La lliçó que ens deixa el partit, hem d’aprendre a ser solidaris, tot passa per l’EQUIP. Cal deixar de banda els aspectes del joc externs, posar intensitat i actitud durant tots els quarts per no dependre del ritme de l’equip contrari i confiar en les nostres possibilitats.

Som-hi equip !!

Blanes 84 – Júnior A 51

Partit amb dues cares ben diferents.

Iniciem al partit amb les idees molt clares de tot el que hem de fer. Acabem el primer quart 10-15.
El segon quart, seguim amb la mateixa dinàmica i tot no està gaire encertats, estem bé en defensa i marxem a mitja part 31-30.

La segona meitat, seguim sense està encertats, però canviem amb l’actitud defensiva i som incapaços de canviar-ho durant els 20 minuts i la segona part ens passen per sobre. Arribem al final del partit amb el resultat final de 84-51.
Seguim!

Sènior Femení 45 – AE Badalonès 47

Derrota a casa contra un rival que es troba per sota nostra a la taula de classificació.

✏️ Virgili Garcia [Sènior Femení]

Des d’un bon principi teníem clar que seria un partit dur en l’àmbit físic, ja que a casa seva ja vam tenir aquestes sensacions tot i que ens vam emportar la victòria.

Iniciem el partit molt motivades i amb bones sensacions. Fem el nostre joc, pressionem molt en defensa provocant pèrdues seves i atacant bé les superioritats. Això fa que acabem el primer quart amb unavantatge sobre les rivals de +6.

Al segon quart elles surten més agressives i ens plantegen una pressió a tota la pista saltant-nos al dos contra un i això provoca pèrdues de pilota. Fa que entren en un ritme de joc precipitat, ens posem a jugar al seu ritme fent que elles aconsegueixin retallar l’avantatge i fent que anem al descans amb un empat a 23 punts.

Sortim al tercer quart amb la idea de continuar apretant en defensa, però en atac baixar les revolucions i atacar amb més calma i criteri, però no ho assolim fet que fa que arribem a un final de partit ajustat en què el marcador va sent un +2. -2 constant. Perdent de dos i quan falten 24 segons per acabar el partit ataquem, però no aconseguim encistellar fet que acaba donant el resultat final de 45-47.

Cal continuar treballant per saber jugar al nostre joc sense aconseguir que el rival ens imposi el seu ritme. Tot i això, reconèixer la bona actitud, les ganes i la lluita de les noies fins al final del partit.