Álex Muñoz deixa la banqueta del sènior masculí del CB Calella

Álex Muñoz i el seu segon, Nicola Bodic, no continuaran dirigint el primer equip masculí del Club Bàsquet Calella. El seu lloc l’ocuparan dos tècnics de la casa amb experiència, Paco García i Xavi Isarn, els dos coordinadors esportius del club

Álex Muñoz, un home de club!

Després de perdre l’últim partit de lliga contra l’Argentona, les seves declaracions ja deixen entreveure el desenllaç final: “No tinc la solució“. Muñoz deixa l’equip a la desena posició, amb 5 victòries i 10 derrotes, després de lluitar i donar la cara a tots els partits. Tot i això, Muñoz retreia que en partits equilibrats l’equip es desconnecta i “no hi ha un jugador capaç de generar alguna cosa per ell mateix“.

Álex Muñoz va assumir aquesta temporada la banqueta del sènior FMV, després que a l’última, va fer de segon de Paco García també al primer equip, ajudant a salvar la categoria en l’últim partit de la promoció a casa. Muñoz va arribar acompanyat d’un exjugador amb experiència com Nicola Bodic. Eren la parella escollida per liderar el projecte configurat amb jugadors joves i de la casa a Segona Catalana.

L’Álex ha decidit fer un pas al costat, posant per davant de tot i de tothom el CLUB. Un fet que l’honora, un exemple. Marxa sense fer soroll i mantenint el seu compromís amb l’entitat i amb el cadet “A” masculí, a qui continuarà entrenant. Gràcies per tot, Álex! El club t’està agraït, una vegada més!

CB Calella - Carta de comiat d'Álex Muñoz

Paco García i Xavi Isarn, el tándem escollit pel relleu

Paco García torna a la banqueta del sènior després de deixar-la la temporada passada. L’actual entrenador del júnior “A” i coordinador esportiu del club compaginarà les dues banquetes, ajudat de Xavi Isarn. Debutaran aquest dissabte contra el líder de la categoria, l’A.E.E. Col·legi Cultural Badalona

CB Calella - Sènior FMV vs. Cultural Badalona. 16 de febrer