Amb paciència, tot arriba: CB Calella, 50 – El Círcol, 76

Diferents equips, diferents objectius! El nostre júnior B evoluciona dia rere dia i toca destacar-ho. No mirem la classificació perquè, de moment, ens fixem en altres coses. Bona feina, nanos!

CB Calella, 50 – Bàsquet Círcol, 76

✏️ Per Aleix Duran

Partit que ha començat prou igualat, amb un 13-22 al marcador al final del primer període. Al segon, hem retallat distàncies fins a situar-nos a -6. Un altre cop, un seguit d’errades han permès els visitants fer-nos un parcial de 2-9, arribant al descans amb el 24-37 a l’electrònic. Novament, xerrada motivadora, per fer creure als jugadors que poden lluitar pel partit, però es manté la mateixa tònica. No juguem a res, ningú s’ofereix per rebre pilota, estàtics en atac… i no defensem. Malgrat tot, guanyem el quart (14-10). Arribem a l’últim període -9. Els insistim que, si defensem, podem sortir al contraatac i anotar fàcilment, però en 10 minuts rebem 29 punts. Cal canviar la mentalitat. Seguirem treballant i insistint. Pròxim rival, el Premià, que tampoc ha guanyat cap partit… una magnífica oportunitat per agafar ànims!

CB Calella - En Roger Negre llançant a cistella

CB Torelló, 53 – CB Calella, 65

✏️ Per Arnau Monné

Partit on hem sortit millor que altres dies, però sense tenir continuïtat i sense defensar els tirs exteriors del rival. Això ha fet que anèssim frec a frec durant els quatre primers quarts. En canvi, després hem fet els dos millors quarts de tota la temporada: agressius en defensa, tancant bé el rebot, circulació molt bona de pilota i contraatacs fàcils, que ens han portat a un parcial favorable de 8-26. Llàstima, que no hem seguit amb la mateixa intensitat i concentració al final del partit, on ens hem relaxat, prenent decicions que no s’ajusten al tipus de joc que ens fa disfrutar quan juguem bé a bàsquet. Toca seguir treballant. Insistirem en què cal mantenir la concentració durant tot el partit i ser més intensos als entrenaments,  si ho fem som un equip completament diferent i millor. Som-hi🤘🏼🤘🏼

CB Calella - La plantilla del prefinfantil celebra la victòria

“J.P.Fruits Vermells” CB Calella, 62 – Bisbal Bàsquet, 56

✏️ Per Jordi Puig

Inici de partit del sènior, en què els dos equips especulem i no és fins el minut 6, en què fem un parcial de 9-0, que aconseguim agafar ritme en atac. Partit igualat, on ells carreguen molt el rebot ofensiu i conseqüentment no baixen ràpid a la contra, cosa que aprofitem al segon quart. Arribem a la mitja part +5. Al tercer període, ells ens fan mal des de la llarga distància amb 4 triples des de 7 metres i puntejats. No acabem de marxar en el marcador fins a mitjans de l’últim quart amb una renda de 10 punts. Però no acabem de matar el partit. Segona victòria consecutiva i agafant sensacions. Ens falta més regularitat durant els 40 minuts, però per moments molt bona defensa de l’un contra un. Seguim treballant i fent equip

CB Calella - L'Uri, jugador del sots 21, en una acció del partit. Foto: Esther Pujol
CB Calella - En "Terri" superant un rival. Foto: Esther Pujol

Sant Andreu de Natzaret, 48 – “Hortalisses Pi” CB Calella, 61

✏️ Per Paco García

Nou triomf del sots 21 al mític pavelló dels Països Catalans de Badalona. Un matx que hem dominat de principi a fi tot i que hem hagut de treballar de valent per no donar opció als badalonins. La primera part ha estat una exhibició defensiva anul·lant per complet els dos millors jugadors locals [18-32]. Esperem la reacció dels jugadors del Sant Andreu i de sortida l’equip respon de manera encomiable agafant 17 punts d’avantatge [28-45]. A falta de dotze minuts, els locals no donen per perdut el partit i s’apropen a onze punts [44-55], a quatre minuts per al final. Novament posem la directa i un 0-6 ens dóna la sentència definitiva. Els nostres han fet una exhibició defensiva: gran tasca de desgast dels jugadors clau , ajudes impecables que han bloquejat l’atac dels de Badalona i domini del rebot defensiu. Gran feina d’equip, i jugadors que tenen clar el seu rol. Alguns dels que acostumen a estar molt inspirats no han tingut el seu millor dia, però altres agafen la responsabilitat anotadora. Els trets diferencials de l’equip segueixen sent la defensa i el domini del rebot. 5 de 5, excel·lent inici que ens obliga a treballar encara més i millor per mantenir aquestes expectatives. La il.lusió ens fa arribar més lluny. Som-hi

CB Calella - En Pol Pi clavant el tap. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Larss López rebent d'esquenes a cistella. Foto: Esther Pujol

“Albert i Jordi pintors” CB Calella, 59 – CB Argentona, 46

✏️ Per Paco García

Victòria treballada en un partit on el júnior A ha defensat molt bé, robant moltes pilotes i provocant errades al rival. En atac hem estat bé pel que fa a la circulació de la pilota, però desencertats en el tir exterior. Els primers 17 minuts han estat de màxima igualtat i no és fins als tres últims minuts de la primera part que embogim i marxem al descans amb un 35-24. Parcial de 14-2. El tercer període comença amb imprecisions però novament oferim la nostra millor versió per sentenciar el matx 47-27. Demoledor 12-3 i els darrers minuts serveixen perquè tothom pugui jugar. L’Argentona no es rendeix i acaba maquillant el resultat final. Seguim creixent i malgrat la baixa per sanció del nostre màxim anotador, Hugo Martínez, l’equip dóna una sensació de solidesa defensiva que de moment ens és suficient per superar tots els rivals. No hi ha cap altre camí: treball col·lectiu en defensa, rebot, sortida al contraatac i arribar jugant. Són els nostres trets d’identitat. 5 de 5. Està realment bé somiar. Somiem

CB Calella - Mickey Muñoz aixecant-se per sobre del rival
CB Calella - Pedro Rodríguez protegint la pilota

Granollers, 68 – “Fustmar” CB Calella, 58

✏️ Per Jordi Puig

Molt bona entrada al partit del nostre cadet A, en què des de la defensa i gràcies a les ajudes, l’equip rival no aconsegeix fer punts dins la pintura. En atac hem abusat massa del bot i ens ha faltat més circulació de pilota. Movem la banqueta i no sortim concentrats a pista, cosa que provoca un parcial d’11-0 a la meitat del segon quart. A la represa sortim amb les idees clares i entonats, ens col·loquem a tres punts, i a partir d’aquí baixem la intensitat, la defensa i rebem un parcial de 15-0. La defensa zonal ens ha fet mal, però tot i així tirem alliberats. Ens falta regularitat, recuperar l’agressivitat defensiva i que els jugadors que surten des de la banqueta estiguin més concentrats, motivats i amb més energia. A destacar els 6 triples anotats per en Nil Pascual, que ens ha permès obrir el camp. Toca recuperar sensacions, agressivitat, empenta i treball… 🏀

UE Mataró, 68 – CB Calella, 62

✏️ Per Quim Serra

Partit on el Mataró sempre ha anat un pas endavant del nostre cadet B al marcador i al ritme de partit. Hi havia estones en què s’escapaven al marcador, però amb lluita i entrega, ens tornem a posar al partit. Les pilotes perdudes i la defensa són les coses que ens falta per millorar per fer un pas endavant. Treballarem aquests aspectes del joc. Seguim

UE Montgat, 48 – “Garatge Barelona” CB Calella, 67

Partit irregular; els bons moments, repartits. La desconcentració, en altres, no ens permet trencar el partit. El ritme és bo, la circulació i la defensa, per moments. Cal aconseguir ser al partit els 40 minuts. Seguirem treballant per aconseguir-ho

CB Calella, 55 – CB Argentona, 46

✏️ Per Xavier Arnijas

Partit en què el cadet C comença pendent de l’alçada del rival.  En el segon període ens posem per davant i ja no hem deixat que els de l’Argentona s’apropin. El nostre tir exterior ens ha empès a marxar en el marcador ben aviat. Amb 7 triples, 5 d’ells a la mitja part, ens creiem guanyadors. Però ha calgut ampliar recursos ja que el rival no ha donat mai el partit per perdut. Fem un canvi tàctic jugant amb 4 homes ràpids i ens posem a apretar en defensa i a sortir ràpids al contraatac, aquí els hem tornat a fer mal. Una faceta de l’equip desconeguda que haurem d’explorar. Felicitar tot l’equip. El treball físic extra amb l’Aniol comença a donar fruits 👏👏👏

Kids&Us CB Calella, 65 – UER Pineda, 22

✏️ Per Xavier Arnijas

Hem coincidit amb amics de l’escola i hem celebrat l’aniversari del Lluc fent un bon partit. Aquesta setmana havíem treballat insistentment el buscar espais i passar-nos la pilota en atac si estàvem defensats, ens ha sortit força vegades. També en defensa havíem jugat tota la setmana a baixar a defensar quan l’altre equip ens treia la pilota, però tots 5, no només el que la perdia. Estem contents del partit amb els amics del Pineda, i agraïts que hagin vingut a jugar al nostre pavelló 🤙

CB Calella - El premini A, de festa

Kids&Us CB Calella, 62 – Sant Celoni, 19

El partit era una bona prova per avaluar si anem adquirint els conceptes que estem treballant els darrers dies: defensa, assignacions sense errades, concentració per no despistar-nos i treball en l’un contra un.  I val a dir que ens ha sortit prou bé. A més de la defensa, hem posat èmfasi en les passades: volíem fer participar a tothom del joc. Els entrenadors ens han dit que on hem de seguir millorant és en el rebot. Així ho farem. Aquest esport ens enganxa cada dia més, estem totes i tots nerviosos abans de l’inici però ens ho hem passat molt bé. Ens agrada molt el 🏀

Finques Roca Sarrion” CB Calella, 23 – CB Vilassar, 66

✏️ Per Quique Camacho

Partit força bo per part dels nanus del mini A, anem millorant setmana rere setmana. Tot i així, els rivals d’aquesta fase prèvia són molt superiors en tots els aspectes. Seguirem treballant dur 🤙🏼

CB Calella, 75 – CB Cardedeu, 71

✏️ Per Joan Ferrer

Tot i el físic i la superior edat de l’equip contrari, els jugadors del mini B han fet un partidàs, i en un darrer període fantàstic han superat l’equip visitant, en un final molt ajustat. Un parcial de 17-4 en aquests darrers 6 minuts han capgirat el resultat a favor de l’equip local. Tot l’equip ha estat molt bé, però alguns jugadors han fet un veritable partidàs. Anem avançant i cada vegada surten més coses. Cal seguir treballant fort, amb ganes d’aprendre i de millorar. Estem convençuts que aquests jugadors no ens decebràn. Ara bé, sigui com sigui, hem de millorar la defensa… tinguem-ho ben present.

Frase motivadora: “No posis mai excuses. Els teus companys no les necessiten i els jugadors dels equips contraris no les creuran”.
Frase per guardar: “L’únic lloc on l’ÈXIT hi surt abans que el TREBALL, és en el diccionari”