Arrenca la temporada 22-23 pels més grans

Arrenca la temporada pels equips sèniors i sots 25 i 21 amb un joc que encara està lluny de la millor versió. Toca continuar treballant i encaixant engranatges per tal de poder continuar agafant ritme!

CB Calella: 47 – CB Llinars: 55

Primera derrota de l’equip però amb bones sensacions!

✏️ Virgili Garcia [Sènior femení ]

Inici de partit a on sortim molt intenses, però sense encert de cara a cistella, tot i això, acabem el primer quart empatat (11-11) en part gràcies a la defensa. Al segon quart continuem amb la mateixa tònica i ens costa més mantenir el ritme del principi en part per la falta d’efectius per a les rotacions i marxem amb -4 al descans. A la represa fem una desconnexió total del partit plena de despropòsits, fent errades en situacions fàcils, amb una defensa tova que fa que encaixem un parcial de 6-14 per fer-nos anar a remolc fins al final del matx, amb tot, abans d’acabar hem reaccionat amb molt d’encert des del perímetre amb cistelles ràpides i pressió defensiva a tota la pista, però no ha estat suficient per aconseguir remuntar.

✏️  Jordi PUIG [Sènior masculí]

Iniciem la competició en plena festa major, i amb una pretemporada amb molt poca càrrega, hores d’entrenament i tan sols amb 8 jugadors sèniors.
Teníem clar que tocava ramar junts i estar sòlids darrere per poder competir.
Primera part molt seria en l’àmbit defensiu, on les constants ajudes i el control del rebot ens permetien tenir el ritme que a nosaltres ens interessava.
En atac la superioritat dins la pintura ens donaven cert avantatge en el marcador.
Tercer quart baixem el llistó en atac, però defensivament seguim a un nivell excel·lent que ens permetia seguir per davant en el marcador.
Últim quart no hem acabat de tancar el partit en cap moment, però tot i això aconseguim una victòria treballada des de la defensa i amb una molt bona actuació conjunta.

SENIOR MASCULÍ JORNADA 1 22-23 2
SENIOR MASCULÍ JORNADA 1 22-23 1

La Cantonada Calella 69 – Lliça de Vall 75

Derrota en l’estrena en la categoria, després de l’ascens assolit la temporada passada. El sènior B del club no es va poder refer d’un mal tercer quart.

✏️ Nil Camps [Sènior La Cantonada]

La Cantonada Calella va començar el partit amb energia, tant en l’apartat ofensiu com defensiu. El control del rebot i les transicions van permetre a l’equip arribar amb un breu avantatge al descans (37-36). Tanmateix, l’equip no va poder mostrar el mateix nivell en el tercer període, on el Lliçà va augmentar el ritme i va incrementar el nivell físic. Superats sobretot en l’apartat defensiu, l’equip va rebre 29 punts en un únic quart. Ara bé, molt lluny d’esfonsar-se, els jugadors van lluitar fins el final i van revertir la tendència del partit, arribant a tenir opcions de victòria fins a l’últim minut de partit.

Llefià 59 – Sots 21 masculí preferent 52

Debut a la categoria a la difícil pista del Llefià. Afrontem el matx amb 3 baixes: Arnau Escandell, Aleix Fors i Joel Lluís.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Després d’una pretemporada plena de dificultats i amb pocs entrenaments de qualitat a nivell grupal plantegem el partit conscients que ens queda un llarg camí per recórrer i que física i tàcticament l’equip està lluny del seu moment òptim. Amb tot, no busquem excuses i ens proposem competir fins el final.
Primer quart igualat i sensacions optimistes. (15-15)
El segon quart serveix per mostrar les dificultats de l’equip per igualar la intensitat d’uns i d’altres. 35-30 al descans i tot per decidir però amb la sensació que si no podem oferir la mateixa contundència defensiva que els badalonins no podrem competir.
El tercer quart ens confirma els pitjors pronòstics i el ritme de joc del Llefià passa per damunt nostre.( -16)
Al darrer quart tornem a enganxar-los al partit mercès a un canvi defensiu, una zona 2-3 i joc amb 3 pivots que ens dóna opcions de joc al contraatac, assegurem el rebot defensiu i dominem la pintura. Al final opcions de posar-nos a 3 punts amb 40 segons per jugar però errem el tir ben seleccionat i s’escapen les opcions.
Malgrat el resultat, bones sensacions. Hem de posar-nos a treballar i formar un equip compacte que actualment és un grup de bons jugadors.

CB Canovelles 58 – CB Calella 52

✏️ Álex Muñoz [Sots 25]

Partido al que llegamos prácticamente sin hacer ni un solo entreno conjunto, debido a las vacaciones, trabajos, lesiones, etc. Y nos presentamos con 4 sub 25, 3 sub 21 y 2 júniors… primera parte, con nulo acierto en ataque, y floja defensa, hace que el rival se nos vaya al descanso 40-20,totalmente inaceptable, pese a las circunstancias, ya que el rival tampoco eran los Lakers, que digamos. Así que bronca en el descanso, y salimos con otra actitud, luchando cada rebote, y no dejándoles tirar cómodos, y cuando te pones a defender, pues llega el acierto, aun así, no llegamos a remontar y cerramos el partido 58-52… Mucho queda por trabajar, el margen de mejora es infinito y eso hace que tenga ilusión y esperanza, que a la que podamos entrenar en equipo, podamos subir nuestro nivel rápidamente… por falta de ganas no será…