Calella, 45-Pineda, 19. Quina manera de guanyar!

Grans, molt grans! El nostre cadet femení ha debutat de la millor manera a casa. Amb una victòria contundent, forjada des de la defensa, i després d’una segona part, espectacular! Aquest és el camí. Ja ho diu en Joan Miquel, el nostre entrenador: “Tenen fusta.” Per molts anys, míster! Bon regal!

PARCIALS: 6-10, 13-6 [19-16 al descans], 16-0 i 16-3. Els números de la segona part ho diuen tot. Després d’una primera, en què hem anat fins a 5 punts per sota, l’equip ha començat a remuntar. La superioritat del nostre cadet s’ha fet notòria a la segona part, i gràcies a una gran defensa, ens hem endut el partit. L’Adriana Berney, en la conducció, ha posat la pausa sempre marcant jugada.

Sense cap mena de dubte, en Joan Miquel s’ha endut el millor regal d’aniversari. Aquesta gran victòria en un partit de gran rivalitat, com són tots els que juguem contra el Pineda: “Jo el que busco és que mantinguin la intensitat durant tot el partit, la defensa de l’equip en els dos últims quarts ens ha donat el partit contra el Pineda.” Benvinguda la primera victòria de la temporada!

El nostre júnior masculí, atonyinat a l’Hospitalet!

Hem perdut amb el Bàsquet Club Tecla Sala, 50 a 46. En un partit molt embolicat, i que ha acabat amb tres jugadors nostres lesionats de diferent consideració: en Jofre, amb mal al turmell, en Marçal, amb un fort cop al genoll, i l’Aniol, amb un cop a les costelles. L’arbitratge? Molt i molt permissiu. Pel que fa als equips sènior, el FMV ha perdut a la pista de l’UER Pineda, 83 a 75. I el sènior B, també ha caigut derrotat: 49 a 71 amb el CB Farners. El nostre sènior femení ha guanyat, 64 a 47, al Vilassar de Dalt.