Calella, 75-Boet Mataró, 46. La primera, al sarró!

No li hem donat l’esquena al partit en cap moment! Aquest dissabte, l’equip ha tret el caràcter que té. 29 a 6 al primer quart, i partit encarrilat. La primera victòria ha trigat, però ja la tenim. Felicitats equip!

PARCIALS: 29-6; 20-16; 13-11; 13-13. Sense dubte que aquest equip necessitava una victòria contundent, després d’un començament amb dues derrotes consecutives de 6 i 4 punts. Arribava ferit en l’orgull després del partit a la pista del Tecla Sala i el Boet de Mataró ha pagat els plats trencats. El partit s’ha decidit després d’un inici contundent dels de Salvador Castronuño. Després, el partit s’ha igualat, però la diferència ja estava fixada. La primer victòria de la temporada per al júnior A masculí.

La resta de la jornada per als nostres equips

Que s’ha tancat amb aquests marcadors. El sènior masculí FMV també ha guanyat el seu partit contra el Ripoll per 76 a 66. Els de Paco Garcia s’han retrobat amb la victòria després de dues derrotes consecutives i es mantenen a la zona tranquil·la de la classificació. El sènior femení continua imbatut i líder de grup, amb un partit menys. Aquest dissabte han superat el Vilablareix, a domicili, per 43 a 61. El bagatge és de quatre victòries i cap derrota. Altres marcadors per als equips del club: Torroella, 72-Sènior B masculí, 66; Cadet A masculí, 27-Vilassar de Dalt, 80; Llinars, 61-Infantil B masculí, 49 i Parets, 73-Júnior B masculí, 29.