Campus de Tecnificació del CB Calella: Reserva plaça!

Les inscripcions estan obertes i ja pots fer la reserva de plaça a través del formulari del web. Escull el teu torn, de matí o tarda, i recorda que tens temps fins al 30 de juny. El bitxo no ens atura!

Grups reduïts

L’aposta esportiva del CB Calella per al Campus de Tecnificació continua sent la del treball en grups reduïts de 6-7 jugadors o jugadores. Un fet que garanteix una atenció personalitzada gràcies a la correció permanent i el treball individualitzat de seguiment que fan tots els nostres entrenadors titulats i que es dedicaran, gairebé en exclusivitat, a la millora de les seves mancances tècniques.

El treball amb grups reduïts, sense contacte físic i aprofundint en la tècnica indivual, permetrà també el compliment dels protocols sanitaris per fer front a la Covid-19, que demanen una distància mínima de seguretat per a la pràctica esportiva. Això obliga també el CB Calella a atendre les peticions d’inscripcions per estricte ordre d’arribada.

CB Calella - Campus 2020: Inscripcions obertes. Infografia: CB Calella

Un campus segur!

El CB Calella seguirà fil per randa les instruccions que fixen els protocols sanitaris per tal de garantir la seguretat de les persones que utilitzaran la instal·lació municipal del pavelló “Parc Dalmau”. En aquest sentit, ja estem treballant conjuntament amb l’Ajuntament de Calella, les mesures que fixa el protocol acordat pels consistoris amb la Diputació de Barcelona i el Consell Català de l’Esport.

Pagament

El CB Calella ha decidit que, a causa de la situació d’excepcionalitat per la Covid-19, el pagament es farà de forma presencial a les oficines del club el primer dia del campus. L’emplenament del formulari d’inscripció dona dret a una reserva de plaça. Se seguirà l’ordre estricte d’arribada.

CB Calella - Pràctica esportia a la fase 2. Infografia: Ajuntament de Calella

I un anunci!

El CB Calella està treballant la tornada als entrenaments d’alguns dels seus equips. Aquest dilluns, coincidint amb l’entrada del nostre municipi a la fase 2 de la desescalada, l’Ajuntament de Calella ha fet públic que el Pavelló Municipal “Parc Dalmau” quedarà obert per a la pràctica esportiva, amb restriccions, a partir del dia 3 de juny. El comunicat diu que “hi poden accedir les persones federades, per fer-hi pràctica esportiva individual, sense contacte físic i mantenint les mesures de seguretat, protecció i la distància mínima de 2 metres“.  Només estarà permesa l’ocupació del 30% de l’aforament amb un màxim de 12 esportistes i un entrenador o entrenadora, per hora. Les grades quedaran tancades al públic i als esportistes. El club farà públic ben aviat quins són els equips que reprendran l’activitat pensant ja en la pròxima temporada.