Cap de setmana ple d’emocions i noves experiències! Destaquem les victòries del Cadet A i del Sènior B, i la segona seguida del Sènior Femení! Toca seguir treballant!

Premini Mixte 20 – Club Joventut Badalona 2 70

Partit difícil enfront la penya, gran experiència!

✏️ Enric Costa [Pre-mini masculí]

La Penya ens juga a un nivell més alt només començar el partit, son molt superiors que nosaltres. Nosaltres juguem molt bé, però ells porten més anys treballant i això es nota!

Al començament de la segona meitat nosaltres apretem una mica però no acabem amb la victòria.

Seguirem treballant i seguirem insistint que si defensem, l’atac sortirà sol, perquè cada un dels jugadors va aportar punts, defensa, rebots i molt bones passades.

Seguim!

1,2,3, CALELLA!!

Premini Masc 36 – Pineda de Mar 50

Resultat final enganyos però que ens fa aprendre de que un partit dura 8 periòdes no 6.

✏️ Toni Camacho [Pre-mini masculí]

Comencem el derbi molt motivats, amb moltes ganes de aconseguir una victòria seguint sempre amb el mateix pensament i la mateixa manera de jugar. Fem un joc bastant dinàmic, buscant sempre el pase més fàcil i buscant aquell company desmarcat. Van passant els periòdes i veiem que serà un partit molt igualat, quasi sempre empatats o canviant constantment de marcador, fins que arriba el 7é periòde. Un parcial de 6-17, per una desconexió i de cop deixar de defensar ens fa molt de mal i no sabem com reaccionar. Finalement l’últim periòde 2-6 on acaba amb aquesta aventatge tant injusta pel joc que havíem demostrar.

Ens quedem amb les coses bones, com sempre dic el resultat és el que menys importa, veiem que amb la nostra manera de jugar podem competir contra qualsevol equip, ara toca aprendre a aguantar tot aquest joc durant tot el partit i no tenir desconexions encara que siguent nens complicat aixo. Sabem que disfrutat fent el que més els hi agrada i cada cop es veu un equip molt més motivat alhora de treballar, per això no baixarem els braços i seguirem amb la mateixa mentalitat.
Seguirem treballant i com sempre, seguim confiant en el procés.💪🏀

CB Cabrera 51 – CB Mini mixte 1

Comencem la segona volta fora de casa en un partit contra els líders, Cabrera.

✏️ Júlia Turrens [ Mini Mixt ]

Comencem el partit mentalitzats en que seria un partit molt complicat. Iniciem el partit amb un bon joc estàtic, movem la pilota, tal i com hem practicat als entrenos, pero sense ocasió de tir. La defensa del equip rival és molt dura i tenim por a jugar 1 vs 1 o a entrar a cistella.

En canvi, la sortida de pressió a sortit molt bé. Hem sabut trobar els espais i veure qui estava sol.

Ens ha costat defensar la línia de pase i la defensa estàtica, però hem pogut parar bastants contraatacs que ens han fet recuperar moltes pilotes.

Hem donat moltes segones oportunitats a l’equip contrari perquè no hem bloquejat bé el rebot.

Cal destacar, l’actitud i energia dels jugadors que no s’han donat per vençuts en cap moment i han lluitat per cada pilota.

Estavem davant d’un rival molt per sobre del nostre nivell de competició amb molts anys d’experiència per part del seus jugadors.

Ens quedem amb la il•lusió i les ganes amb les que venen als partits i als entrenos.

Estem molt orgullosos d’ells i d’elles.

Llavaneres 42 – Mini masculí 46

Victòria complicada contra un rival molt motivat i amb una gran millora respectr al partit d’anada.

✏️ Josep López[ Mini Masc ]

El mini masculí ha patit per emportar-se la victòria aquest cap de setmana al camp del Llavaneres.
Sortim relaxats, amb una intensitat inexistent i incomparable amb tot el que l’equip havia mostrat fins ara i rebem un parcial en el primer quart de 8-2. La tònica del partit es manté i només quan ens posem a defensar som capaços de recuperar pilotes per anotar amb alliberats i amb facilitat, tot i que també fallem algunes d’aquestes ocasions. El rebot ofensiu també ens dona punts de segones i terceres oportunitats molt importants.

Ha estat la primera vegada que l’equip s’ha vist bloquejat, on als jugadors no els sortien les coses, tothol volia solucionar-ho per ell mateix i fins que no hem aconseguit entendre que, a partir de la defensa individual de cadascú i del joc ofensiu en equip és quan som capaços de generar tirs i entrades alliberades, així com de preocupar-nos pel nostre joc i no per factors externs, fins que no hem entès això no hem pogut reaccionar.

Ha estat el segon partit on hem encaixat més punts, 42, però en destaca més la falta d’anotació en atac, 46, quan el nostre marcador més baix havia estat de 68 al primer partit de la temporada. Els punts no és l’important en aquest missatge, sino el fet de que sense treball, esforç i intensitat, a part de jugar i animar-nos entre tots com un EQUIP, som un equip més, al qual pot vencer qualsevol.

La victòria està bé, però el que vam guanyar dissabte va ser una dosi d’humilitat, de tocar de peus a terra i donar-nos motivació per encarar els entrenaments i partits que falten abans de les vacances de nadal.

Seguim creixent💪🏼🏀

Preinfantil masculí 53 – Bàsquet Neus 50

Un dels partits claus de la lliga on les ganes i l’actitud dels calellencs conformen una merescuda victòria.

✏️ Genís Membrives [Pre-Infantil masculí]

Des d’un bon començament els jugadors eren conscients que aquest seria un partit complicat, ja que el Neus anava en primera posició a la lliga i a casa havíem perdut de tan sols 7 punts, però de la mateixa manera, això volia dir que seria un partit per gaudir i passar-ho bé, d’aquells que es lluiten fins al final. L’inici del partit va confirmar les sospites de que no seria un partit fàcil, ja que hi havia quarts que se’ls emportava el rival i d’altres que els guanyàvem nosaltres, però, tot i això, el Neus va anar per davant en gairebé tot el partit. No va ser fins al 7è quart que el Calella va aconseguir retallar tot l’avantatge i es va aconseguir posar per davant. Aquesta diferència, però, no va durar gaire, ja que els rivals seguien dins del partit. Això ens va portar a finalitzar l’últim quart anant empatats, el que provocar una pròrroga. L’equip calellenc estava disposat a emportar-se la victòria, i així ho va acabar fent després d’aquests 3 minuts de nervis i patiment però alhora d’alegria i il·lusió.

UE Montgat A 40 – Infantil 69

Nova victòria del Calella, en un partit estrany i fluix.

✏️ Sergi Ferrer [Infantil A]

Avui l’Infantil no ha fet un bon partit. Sí que és cert que a estones ha fet una bona defensa, però un incomprensible munt d’errades en atac, sobretot en el tir i la passada, ha condicionat al desenvolupament del partit.

El començament ha estat molt pobre, amb un joc poc productiu i poc controlat, amb moltes pèrdues de pilota, i moltes errades sota la cistella rival. A més a més d’una defensa rival de 2vs1 a les bandes, que ha provocat errors a la sortida de la pressió.

Malgrat tot, com ja hem dit, la defensa ens ha permès anar sempre per davant en el marcador. Tot i això, un pobre 5/21 en tirs lliures i que només dos jugadors hagin fet 51 dels 69 punts de l’equip, no són una bona notícia.

Avui no era el dia per veure un bon partit de bàsquet. Ens quedem amb la victòria, però amb això no n’hi ha prou. Seria bo que alguns jugadors de l’equip, com ja els diem des del primer dia, agafessin més protagonisme.

Seguirem treballant dia a dia per seguir millorant el concepte EQUIP que tan ens agrada, i que és el més important!

Frase motivadora: “Si no fos físic, probablement seria jugador de bàsquet. Sovint penso en el bàsquet. Visc els meus somnis en la pista!” (A. Einstein, 1899).

Cadet B 30 – CB Lliçà d’Amunt 73

Sense defensa no anem enlloc.

✏️ Aniol Fors [Cadet 1r any]

Partit on ens enfrontem als líders invictes del grup. Sabem que serà un partit complicat però que si fem el que toca i hem estat practicant, pot ser un partit disputat.
Res més lluny de la realitat, ens veiem superats pràcticament els 40 minuts del partit i només som capaços de competir en moments fugaços.

L’atac no ens preocupa gaire, els tirs no entren, però poc a poc comencem a seleccionar millor els llançaments i a jugar més com un equip. El problema ve en la defensa, 73 punts encaixats son molts, i més quan practicament la meitat d’ells son de contraatac.

Els jugadors volen estar a nivell B, però equips com el Lliçà seran el minim que ens trobarem. Toca canviar la mentalitat i en aquests 3 partits restants demostrar que tenen el nivell i les ganes per estar on volen estar.

Continuem treballant!💪🏼

Cadet A 37 – Premià de Dalt 36

Partit que ens enfrontem al primer classificat. Sabíem que seria molt difícil, però amb la motivació extra que si guanyàvem ens ficàvem primers a la classificació.

✏️ Quim Serra [Cadet Masculí 2n Any]

Comencem el partit molt concentrats i agafem un petit avantatge desde un bon inici. Tot i així, en cap moment aconseguim escapar-nos al marcador.
Arribem als últims 5 minuts de partit amb al marcador 37-36. Ens mentalitzem que em de defensar per emportar-nos la victòria, som incapaços d’anotar, però fem una defensa excelent i el Premià tampoc anota i ens emportem una victòria molt treballada.
Seguim!

UE Barberà 62 – Júnior B 70

Tercera victòria consecutiva on els nostres mostren una doble cara que ens podria haver passat factura.

✏️ Josep López  [Júnior B ]

Partit on els nostres surten amb una actitut totalment diferent al que s’havia vist fins ara. Un joc coherent, amb decisions senzilles, clares i sense precipitacions ens permeten controlar el partit durant la primera meitat. La intensitat defensiva és notable, però tot i així vam tenir algunes errades de concentració i col•locació, així com el fet concedir segones oportunutats, que no va permetre’ns marxar en el marcador fins al segon quart (13-26), on polint els petits detalls comentats anteriorment i el gran encert ofensiu ens fan agafar una avantatge de +16 al descans.

A la represa, tot i l’ènfasi en el discurs habitual de no baixar la guàrdia, de seguir treballant des de darrera per poder sortir ràpid al contraatac i fent una bona pressió post-bàsquet, baixem la intensitat. El rival es comença a sentir còmode i com sempre comencem a baixar el cap i deixem d’animar, pel que el nostre joc ni s’aproxima al mostrat a la primera part. Resultat del tercer quart 23-10.

Malgrat la mala entrada al partit després del descans, no vam donar mai el partit per perdut i els calellencs van fer un bon 4t quart, imposant-se per 15-20 per acabar emportant-se la victòria.

Cal seguir treballant als entrenaments, estar centrats en quin és el nostre estil i sobre tot no cegar-nos pels resultats. Hem de ser constants doncs a la que baixem els braços som un equip qualsevol, mentres que treballant, amb intensitat i animant conjuntament podem guanyar a qualsevol rival de la competició.
Seguim💪🏼🏀

Llavaneres Maresme 64 – Júnior 2n any 57

El Calella va acabar perdent un partit en què va anar per davant fins als minuts finals.

✏️ Nil Camps  [Júnior A ]

Els nois del Calella van començar el partit molt concentrats i força sòlids en l’aspecte defensiu. De fet, van deixar a l’equip local en tan sols nou punts al final del primer període.

El segon quart va continuar amb la mateixa tendència, i els calellencs van arribar a situar-se disset punts amunt. Un petit parcial del Llavaneres va provocar que el Calella marxés al descans dominant el partit per deu punts (26-36).

La frescor en atac i, sobretot, la solidesa defensiva mostrada a la primera part, van començar a diluir-se en el tercer quart. L’equip local va primer l’accelerador i el Calella ja no jugava amb tanta comoditat. Tot i això, els visitants continuaven dominant el marcador al final del tercer quart (45-48).

Malauradament, els calellencs no van ser capaços de capgirar la dinàmica que havia pres el partit durant el tercer quart. D’aquesta manera, un parcial de 19 a 9 va acabar decantat el partit en favor de l’equip local.

Boet Mataró 54 – Sots 21 masculí 45.

Derrota en un partit desastrós.

✏️ Paco Garcia [Sots 21]

Partit al pavelló del Valldemia enfront el Boet que per obres no pot utilitzar la seva habitual pista.

Primer quart ridícul d’ambdós equips fent una exhibició d’errades i desencert ofensiu (9-5) No anotem per manca d’encert, per indisciplina tàctica i per desconcentració.

Al segon quart canvia la decoració i millorem el nostre joc i encert aconseguint un 21-22 favorable i deixant una sensació de joc més sòlida.

La sortida en el tercer quart va suposar la continuïtat del 2n quart i vam assolir el màxim avantatge: 31-38. A partir d’aquí novament, i com passa habitualment, desconcert inexplicable, errades en el tir, precipitacions en atac i manca d’agressivitat en defensa. Parcial increïble de 17-2 i tota la feina llençada ….

Al darrer quart l’equip segueix sense treballar defensivament i perdem el control del rebot.
L’anarquia i desencert en el llançament ens condemna de nou.
Els lapsus i desconnexions són molt greus i en aquesta ocasió el primer quart vam anotar 5 punts i el darrer 7.
La derrota ens confirma el moment pel que passa l’equip. El mal joc és però, el menor dels nostres mals: l’actitud d’alguns jugadors és inacceptable i urgeix un canvi radical.
Esperem que aquestes conductes tan negatives es reverteixin i l’equip pugui jugar al nivell esperat.

Barbará 51 – sub25 Calella 70

Gran primera parte!!!

✏️ Álex Muñoz [Sots 25]

Nueva victoria del sub25, basada principalmente en una salida nuestra en tromba, con un gran acierto en el tiro, y con una defensa muy agresiva, q no dejaba al Barbara jugar a gusto… 13-26 al final 1 cuarto y 21-49 al descanso, dejaban practicamente decidido el. match… Aunq bajamos bastante nuestro acierto, la seriedad con la q nos tomamos el encuentro, hizo q nunca peligrara la victoria, pese a los. intentos desesperados del. rival…Esperamos seguir mejorando como equipo y seguir acoplando a los jugadores q llevan menos tiempo.

Sènior Femení 46 – C.B. Les Franqueses 45

Final ajustat

✏️ Virgili Garcia  [Sènior Femení]

Comencem concentrades amb una defensa pressionant i agressiva, però tornem a tenir problemes de cara a cistella en situacions fàcils i en el tir des del perímetre, amb tot, aconseguim un parcial d’11-2 en deu minuts i un +6 d’avantatge al descans. A la represa perdem l’oportunitat d’ampliar la diferència en el marcador i a canvi les deixem entrar en el partit a causa del poc encert de part nostra a cistella i algunes defenses toves, al darrer quart ha estat un estira-i-arronsa fins al final, a on la defensa, el tirs lliures i el rebot defensiu han estat la clau, encara que les rivals han pogut fer l’últim tir per endur-se’n el triomf.
Continuem treballant!!!

Sènior masc 65 –  Franqueses 71

✏️ Jordi Puig  [Sènior Masculí]

Venien d’una setmana sense bagatge d’entrenaments i llogicament això passa factura.
Rival físicament superior al nostre,i molt ben treballat en alguns aspectes del joc.
Primer quart igualat on desde L’encert en el llençament exterior aconseguim una mínima avantatge en el marcador.
Segon quart baixem l’agressivitat defensiva i quan això passa ens costa estar concentrats i lineals en el nostre joc.
Arribem al descans amb +1 al marcador.
Cal estar forts defensivament i fer un pas endavant en quan agressivitat sobretot els nostres interiors.
Arribem a l’últim minut de partit amb empat en el marcador i dos accions on la moneda surt creu,i perdem la pilota suposen dos esmaixades dels visitants.
Competim durant tot el partit però siguent objectius no estem bé defensivament,només alguns jugadors aporten el que exigim i aixo te una conseqüència.
Cal treballar i assistir els entrenaments,i sobretot aprendre dels errors setmana rera setmana,on l’èxit només te un camí…TREBALL.

La Cantonada CB Calella 62 – UB Llefià B 54

El Sènior maculí B del club va sorprendre el Llefià que arribava invicte i líder de la categoria.

✏️ Nil Camps  [Sènior Masculí La Cantonada]

Els Calellencs van començar el partit amb energia i convençuts que si feien les coses bé i corregien alguns errors dels partits anteriors, tenien possibilitats de competir contra el líder de la categoria. El primer període dels locals va ser molt bo, especialment en l’apartat defensiu. Els visitants no van trobar el ritme ofensiu en cap moment gràcies a la intensitat de l’equip local (13-5).

En el segon període, el Llefià va augmentar la seva intensitat i va començar a trobar cistelles senzilles prop de la cistella. Alhora, va aconseguir que ràpidament el Calella es posés en bonus. El segon quart va canviar com un mitjó i el Llefià es va arribar a situar cinc punts Amunt al marcador. Davant d’aquest escenari, els calellencs van ajustar alguns aspectes i van introduir una defensa zonal. Això va provocar que els locals acabessin guanyant el parcial i arribessin amb cert avantatge al descans (36-25).

Com era d’esperar, el Llefià va sortir al tercer quart convençut que podia capgirar el partit. Tot i això, els calellencs van saber aguantar alguns moments complicats i no van deixar que els visitants entressin de ple en el partit (48-40).

Els calellencs van començar el quart període conscients que estaven davant una oportunitat única per guanyar a l’equip invicte fins al moment. La concentració en aquest darrer quart va ser total i els calellencs no van deixar escapar els vuit punts d’avantatge (62-54).